Елена Кучкова разби илюзиите на бившия си, че я е победил при раздялата им

Очевидно Елена Кучкова не е чак толкова миличка, колкото я описваха всичките й съквартиранти във "ВИП Брадър", защото плеймейтката прави всичко по силите си да отмъсти на Любо Ников, който преди известно време прекрати връзката им. Ели успя да го постигне, тъй като новото й гадже е доста под класата на политика, но това не й пречи да го възхвалява. Хубавицата разправяла навсякъде, че турчинът, с когото излиза, е най-добрият й любовник в живота, което бие по егото на Ников.

[caption id="attachment_341143" align="alignright" width="300"]Елена Кучкова доказа, че умее да отмъщава и на никого не му се разминава лесно Елена Кучкова доказа, че умее да отмъщава и на никого не му се разминава лесно[/caption]

"Нямала съм по-добър. Той е мъж, за какъвто много жени мечтаят. Млад, красив, интелигентен и много надарен. Щастливка съм." - хвалела се Елена Кучкова пред приятелки.

Според слуховете, Любомир Ников е зарязал плеймейтката заради разкриването на връзката им и прекалената показност, която се получи около тях. Политикът неслучайно караше Ели да мълчи за неговото име, но накрая двамата бяха разкрити, което не се понравило на Любо. На всичкото отгоре щерка му се обявила против любовната връзка на баща си и му поставила ултиматум да избере между нея и любимата си, както писа вече Клюки.БГ. Така накрая Ников не издържал и напуснал Елена.

Брадърката обаче не е жена, която стои без мъж. От 2 месеца тя сменяла мъжете и търсела новата си голяма тръпка. Последно се е спряла на младеж от турски произход, който дори бил по-млад с 2 г. от нея. Запознати твърдят, че и той е доста заможен, което радвало още повече Кучкова, наред с другите му качества.

Любо Ников в момента бил доста ядосан на бившата си, защото хвалбите й към новия й биели по самочувствието на политика. Някои от приятелите му даже вече му се подигравали, че друг прави по-щастлива и доволна неговата изгора.