Взрив: Кунева в страстна любов с младока Тренчев, разби семейството си! (съпругът й я натири – разкрития)

Взрив: Кунева в страстна любов с младока Тренчев, разби семейството си! (съпругът й я натири – разкрития)
4.4 (88%) 5 votes

Меглена Кунева се оказа голяма палавница, забърса крехко агнешко!

Тази Меглена Кунева каква изглеждаше, а каква се оказа. Строгата и сериозна партийна лидерка излезе голяма палавница и любовчийка. Само дето заигравката й с 30 години по-младия от нея Антони Тренчев ще й излезе солено. Това разкриха източници, свидетели на бурния скандал и разбитото семейство на Кунева.

Меглена Кунева и Антони Тренчев започнали дива любовна авантюра преди няколко месеца, а доскоро законната половинка на вицето изобщо не подозирал какво прави благоверната му. Защото тя и младокът се криели буквално като престъпници и се срещали основно по време на командировките си зад граница.

Меглена Кунева

Меглена Кунева лапна по крехко агнешко, което обаче е на път да й приседне

Там Меглена Кунева и Антони Тренчев усилено съчетавали политическите деяния с мачкането на чаршафите в скъпи хотели, съобщава вестник „Уикенд“. Припомняме, че 28-годишният Тренчев е колега на Кунева и неин съпартиец.

Зрялата дама хлътнала по него като ученичка и не толкова заради визията му, а заради префинените обноски и висока обща култура. Антони Тренчев е кръщелник на Андрей Луканов и е получил образованието си в Лондон, плюс магистърска степен в Берлин. А майка му – милионерката и бизнесдама Илияна Алипиева е вносител на няколко световни марки дрехи у нас.

Дотук всичко изглежда прекрасно, а Меглена Кунева най-сетне си припомнила копнежите и страстите на младостта. Само дето май с тях ще си остане, тъй като съпругът й вдигнал нечовешки скандал. Тузарят Андрей Пръмов останал като гръмнат от новината за креватните бели на жена си и то с мъж, който може да бъде неин син на години.

Към момента не е ясно какви мерки ще предприеме Андрей Пръмов и дали няма да задвижи скоростно молбата си за развод, но е сигурно, че Меглена Кунева е на път да се окаже поредната самотна жена, изгубила едновременно питомното и дивото.

„Да не мислите, че този младок е влюбен в нея – глупости. Ще вземе, каквото му е нужно и ще си плюе на петите. Ама и тя как можа така да се излъже и то на тези години?!“, коментират в политическите среди на столицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Взрив: Кунева в страстна любов с младока Тренчев, разби семейството си! (съпругът й я натири – разкрития)”

  1. Tsvetanka Tsacheva

    май 21. 2015

    Тази червена кукувица освен ренегат се оказа абсолютно невежа по история.

  2. Милен

    май 21. 2015

    Аз на тази с кривата уста, даже да ми го налапа не бих и дал, камоли да я ошибам

Добавете коментар