Сашо Диков избухна така, както само той умее, когато свари дъщеря си на калъп!

Жесток скандал избухнал в дома на Сашо Диков, който изригна, както никога досега. Когато някой го засегне на тема най-милото му, а именно дъщеря му Петя Дикова, журналистът се превръща в звяр. Това осъзна пределно ясно и каръкът, спипан под чаршафите с чаровната Пипи.

Източници, близки до Петя Дикова разказаха подробностите за страшния скандал, който отнесъл бившият вече любим на Пипи. Двамата имали неблагоразумието да започнат да си вършат работата, докато хубавицата знаела, че татко й се кани да намине при нея. И в един момент бомбата избухнала.

[caption id="attachment_341163" align="alignright" width="300"]Сашо Диков Сашо Диков едва не удушил арабина в леглото на Петя Дикова[/caption]

"Долу мръсните ръце от дъщеря ми! Боклук неден! Измитай се оттук, че ако те хвана, страшно ще стане. Жална ти майка тогава!", развикал се вбесеният до мозъка на костите Сашо Диков, а любовникът си грабнал партакешите и се омел с такава скорост, че и изтребител би му завидял.

Причината за дивия скандал, който Сашо Диков вдигнал на Петя Дикова и гаджето й е само една и тя не е бащинска ревност към малкото момиченце. А фактът, че Пипи залитнала по арабин. Топ журналистът не е расистки настроен, но когато това касае родната му щерка и вероятността да му доведе мюсюлманин за зет, направо го побъркала.

"Това се случи миналата година, а Петя го понесе тежко, защото сериозно бе залитнала по момчето. Но след скандала на баща й, тя понесе още куп тиради, в които се включи дори майка й Аня Пенчева. И в крайна сметка Пипи клекна. Бързо разлюби арабина и си пое по живота, както преди това", разказва близък до чаровната водеща по Би Ти Ви.

Днес вече Сашо Диков бил доста по-спокоен и дори приел новия кандидат зет в лицето на лондонското гадже на Петя Дикова. Момчето било българин, от добро семейство и със солидно образование и професия. И досега журналистът бил убеден, че спасил любимата си дъщеричка от ръцете на "арабския вълк".