20-годишна скъсала със Слави Трифонов и затова днес той е с Мартина

20-годишна скъсала със Слави Трифонов и затова днес той е с Мартина
4.5 (90%) 2 votes

Слави Трифонов бил унизен от студентка и затова в момента е с Мартина Джорджевич

Шоуменът никога не е бил от онези мъже, които само броят с колко жени са били. Затова мнозина се учудиха, когато връзката на Слави Трифонов с 20-годишната Ева Карамфилова приключи така бързо. Оказва се, че Дългия е бил унизен от студентката, която скъсала с него, въпреки че той й обещавал неземни богатства. Говори се, че хубавицата си е намерила друг богаташ и затова е била шута на Слави, но това засега е само слух.

Слави Трифонов не успял да понесе скъсването с Ева Карамфилова и затова сега е с Мартина Джорджевич

Слави Трифонов не успял да понесе скъсването с Ева Карамфилова и затова сега е с Мартина Джорджевич

Ето така Трифонов се озовал в обятията на Мартина Джорджевич. Всъщност тук гологлавият шоумен не е постъпил особено морално, тъй като блондинката е била първоначално гадже със Светльо Митев – сценарист в „Шоуто на Слави“. Дългия обаче не се трогнал и решил да отнеме красавицата от своя подчинен, понеже тя изглеждала досущ като голямата му любов Мартина Огнянова, а и се казва точно като нея.

Тук трябва да се отбележи, че и Ева Карамфилова има огромна прилика с двете блондинки с името Мартина. Очевидно Слави Трифонов харесва определен тип жени. Те винаги са русокоси, стройни и слаби. Формите им са добре изваяни, но нямат типичната красота като на кукла барби.

„Слави винаги си е падал по блондинки. Затова беше изненадващо, че имаше много сериозна връзка с Алекс Раева, която по това време беше червенокоса. Преди това обаче сякаш си падаше по Деси Добрева, която е русичка, но тя му отказа и така се стигна до любовта му с Александра.“ – разкриват колеги на Дългия.

Все пак постъпката му спрямо Светльо може да бъде донякъде обяснена и с факта, че Слави Трифонов се чувствал ужасно заради края си с Ева и в миг на лоша преценка предал сценариста си. Шоуменът обаче доста си паднал по Мартина 2 и затова днес още е с нея, узна Kliuki.bg.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “20-годишна скъсала със Слави Трифонов и затова днес той е с Мартина”

  1. Tsvetanka Tsacheva

    май 22. 2015

    А те си падат по парите му.

Добавете коментар