Какво става: Събитията между Алекс и Ласкин през последните дни притесниха близките им!

Какво става: Събитията между Алекс и Ласкин през последните дни притесниха близките им!
5 (100%) 3 votes

Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин никога не са се държали по този начин!

Какво се случва между Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин – това се питат всичките им приятели и познати през последните няколко дни, озадачени от събитията, слуващи се помежду им. Всичко започна още от рождения ден на чаровната актриса и продължава до днес, разказват приближени до семейството.

Първото, което наистина шашна всички, е реакцията на Иван Ласкин на самия рожден ден на любимата му жена. Не е нужно да напомняме, че доскоро актьорът не пропускаше случай да напише публично в страницата си във Фейсбук колко много обича Алекс Сърчаджиева. А поводите за това бяха всевъзможни – от предстояща нова постановка, до просто ей така – само, защото нея я има на този свят.

Иван Ласкин

Иван Ласкин никога не се е държал по този начин

На рождения ден на дъщеря си Люба, Иван Ласкин разплака виртуалните си приятели с дълго и прочувствено послание до нея, а сега, навръх празника на самата Алекс Сърчаджиева той не направи нищо. Абсолютно нищо! Което е типично за всеки друг, но не и за него, кълнат се приятелите му.

Иван Ласкин не благоволи дори да благодари и на аверите си, които поздравиха Алекс Сърчаджиева директно на неговата страница. „Човек остава с впечатлението, че или са скарани, или има нещо по-сериозно. Дано не е така, но Иван и Алекс никога не са се държали по този начин“, обясняват познати на актьора.

Нещо повече – не стига, че не честити на половинката си, ами Ласкин продължи да долива масло в огъня с вчерашния си пост, в който показа селфито си, направено до билборд с реклама от Алекс Сърчаджиева.

„Тя е навсякъде, бе! Аман! На булеварда, в кухнята, в тоалетната… Вече ще сменя брега май“, написа Иван Ласкин, а първият, който предложи услугите си, разбира се, беше Евгени Минчев. Странното обаче е, че самата Алекс Сърчаджиева също не отговори на „майтапа“ на мъжа си, както обикновено прави – дори и от съседната стая.

„Очевидно между тях е изникнал някакъв проблем, но за момента не знаем нищо повече. Дано само да не е сериозно, защото няма по-хубава двойка от тези сладури“, коментират приятели.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар