Боряна Шехтова направила Таки мъжки татко преди месец, влюбените се оженили преди три години

Боряна Шехтова дари Христофорос Аманатидис с мъжко чАдо, научи kliuki.bg.

Митичният цар на подземния свят Таки вече си има наследник. Хлапето се е родило в пълна тайна и изключителни мерки за сигурност, разказват от „Всеки ден”.

Подземният бос стана мъжки татко в дълбока тайна, твърди в. Всеки ден. Малкият господин Аманатидис е наречен Николай – по обичая в родината, в чест на дядо си Никос.

Синчето на Боряна Шехтова проплакало на 27 април. Пълната дискретност и изключителни грижи били предоставени от частна АГ клиника за ВИП-персони в Дубай.boryana taki

Раждането на хлапето коствало на семейството му цели 20 000 евро, но пък младата майка получила такъв лукс и внимание, какъвто нямало да види у нас.

Боряна Шехтова заряза успешната си кариера на модел и близките си, за да сподели изгнанието на любимия си, макар и в разкош. Дългогодишният й любим не просто я глези като принцеса, но й гарантира безметежно майчинство.

Първородният син на Таки ще бъде отгледан в дома на родителите си, който се намира на изкуствения остров Джумейра. Палатът на Боряна Шехтова и босът бил прясно ремонтиран и пригоден за отглеждане на бебе.

Малкият Ники може би скоро няма да види роднините в България и да се разхожда в Борисовата градина, но иначе няма да му липсва нищо. На Боряна Шехтова ще й бъдат спестени дребните майчински „радости” като безсъние, преумора и безкраен слугинаж. Помагат й цели три детегледачки, осигурени са двама педиатри в случай на нужда и сигурна охрана.

Гордият мъжки татко не пестил от нищо, за да покаже ентусиазъм от родителството. В началото на май дори вдигнал пищно парти в небезизвестния нощен клуб „Армани”. Честта да пият за здравето на бебе Ники имали най-близките му приятели, пристигнали специално за повода.

Има неофициална информация, че Боряна Шехтова вече е законна съпруга на Таки, и то - от 2012 година.