Дженифър Анистън с бомбастично признание, Брад Пит гледа като отровен

Дженифър Анистън с бомбастично признание, Брад Пит гледа като отровен
4.2 (83.33%) 6 votes

Дженифър Анистън хвърли вината за разваления си годеж върху Брад Пит

Въпреки че от много години не са двойка, очевидно Брад Пит все още влияе на емоционалното състояние на Дженифър Анистън. Красивата актриса хвърли вината за раздялата си с Джъстин Теру именно върху бившия си съпруг. Според Джен, несполуката с първия й брак я е направила прекалено предпазлива с всичи мъже след това. Тя счита, че Пит й е убил желанието за любов, когато я е наранил, изоставяйки я.

Дженифър АНистън все още смята, че Брад Пит й е съсипал живота

Дженифър Анистън все още смята, че Брад Пит й е съсипал живота

„Той прекърши нещо в мен. До онзи момент бях едно наивно момиче, което вярваше на мъжа си. Когато ме напусна, не знаех къде се намирам. Заклех се да не се доверявам вече така сляпо на мъжете.“ – казва Дженифър Анистън.

Рейчъл от „Приятели“ стига дори още по-далеч, разкривайки начина, по който се е случила раздялата. Оказва се, че Брад Пит не е говорил първо с жена си, а тя е научила за връзката му с Анджелина Джоли от вестниците, узна Kliuki.bg.

„Можете да си представите какво ми беше. Разхождам се по улицата и виждам по всички бутки снимка на мъжа ми как се целува с друга жена. В онзи миг щях да припадна, защото аз наистина не знаех, че имаме проблеми, но явно той е знаел.“ – разкрива още Дженифър Анистън.

Брад Пит останал доста бесен от признанието на бившата си съпруга, смятайки че по този начин тя го злепоставя. Два дни след прочетеното в амеркански таблоид актьорът не знаел на кой свят се намира, разкриват близките му.

Според последните информации, Джъстин Теру зарязал актрисата само преди дни и това я съсипало. Слуховете са, че актьорът не издържал на нежеланието на годеницата си да има някога дете и решил, че няма смисъл да си губи времето с нея. Той обаче осъзнал и друго, а именно липсата на достатъчно любов към него у Джен.

„Джъстин не спря да се сравнява с Брад, въпреки че Дженифър беше негова, а не на бившия й. Накрая явно просто не издържа.“ – шушукат из Холивуд.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Дженифър Анистън с бомбастично признание, Брад Пит гледа като отровен”

  1. биби

    май 22. 2015

    Тези звезди,много добре знаят какво подписват,когато искат слава и пари,така,че жертвите който дават и правят са си в реда на контракта.
    Затова цял Холивуд трепери -кой ще е третият…
    Така,че никой да не се оплаква и да не обвинява другият!

Добавете коментар