Скромната Мари на Гала се оказа доста предприемчива девойка – вече разбира и от ПР

Мари на Гала побърка социалните мрежи със своя снимка, на която позира с насинено лице!

Щерката на водещата отдавна показа, че не е просто хубавко личице. Единственото дете на Гала постоянно доказва, че не е глезана, нито глупава и ще успее да се измъкне от сянката на мама. Последния й удар беше повече от убедителен, видя kliuki.bg.

Мари на Гала цъфна във Фейсбук не само с обичайната чупка и блага усмивка, а с добре насинено лице! Снимката предизвика завиден брой коментари и възмутена реакция. Красавицата изглежда сериозно наранена, а любителите на кримките разконспирираха побойника – бил левичар, предвид посинената дясна част на лицето!

Намериха се ентусиасти, които предложиха да отмъстят за смазаното й достойнство. Интриганти заподозряха или Гала, или по-младото й гадже – Стефан. Докато открият виновника – истината лъсна!

Не, Мари на Гала не е жертва, а една моооого провокативна и хитра млада дама! Майка й може да се кълне, че не е амбициозна и при предприемчив мъж би си останала домакиня. Щерка й обаче е друга работа!mari budeva

Девойчето просто скроило номер на Фейсбук – приятелите си, но не, за да дири внимание, а с общественополезна цел. Осемнадесетгодишната сладурана всъщност била майсторката на грима, с който омазала лицето си...за извънкласен проект!

Мари на Гала и съученичката й Калина от училище "Увекинд" правели благотворителна кампания. Целта им била да фокусират вниманието на хората върху огромния проблем с домашното насилие, чиито жертви са деца.

Оказа се, че „УАУ”-ефекта на снимката е само въвеждащата част на събитието. Двете гимназистки организират хепънинг, на което обещават впечатляващи изненади и благотворителна разпродажба.

Е, нека водещата на „Кафе” да разправя, че би била щастлива, ако можеше да е богата безделница. Това може и да е вярно донякъде, но няма да излъжем, че хората имат други очаквания към щерка й. Мари на Гала като нищо ще се окаже новата Петя Дикова.