Волен Сидеров отново намери начин да опъне нервите на бившата си жена

Бебето, което Волен Сидеров и половинката му Деница очакват, стана причина за нов скандал с бившата му съпруга Капка. Политикът си позволи да критикува жените, които така и не са пожелали да родят дете от него. В това число най-вече влиза именно Капка Сидерова, с която прекара прекалено много време, но така и не се сдоби с дете от нея.

[caption id="attachment_341243" align="alignright" width="300"]Волен Сидеров си позволи изповед, която сериозно накърни егото на Капка Волен Сидеров си позволи изповед, която сериозно накърни егото на Капка[/caption]

"Всички останали жени в живота ми поставяха кариерата над майчинството. Винаги съм искал да бъде баща, но съм получавал неочаквани удари от различни жени. Затова радостта ми сега е толкова огромна. Деница не е като другите. Тя сама пожела да ми роди дете и винаги ще съм и благодарен за това. Аз цял живот се моля да имам син." - откровеничи Волен Сидеров пред в. "Уикенд".

Капка обаче е побесняла от думите на бившия си съпруг, тъй като тя считала, че той не разкрива истината такава, каквато всъщност е. Още преди време, когато двамата бяха женени, се говореше, че Сидерова е изгубила по неволя бебе от мъжа си, което значи, че и тя е била готова да дари Волен с дете. Сега обаче очевидно лидерът на "Атака" удобно е забравил този случай.

Изповедта на Сидеров е вбесила Капка и по друга причина. Сякаш той е забравил тотално за доведения си син Димитър Стоянов. По време на брака им Волен Сидеров тръбеше наясякъде, че има син, а сега се оказва, че не го е считал за такъв.

Разликата във възрастта изобщо не притеснявала Волен, а напротив. Той целенасочено си търсел по-млада жена, за да може да има свое дете от нея. Деница обаче е откровено мразена от Капка Сидерова, понеже се говори, че именно с нея той й е изневерил, припомня Kliuki.bg.