Ники Илиев искал да се свърже с единственото си дете, но още не го е правил

Вече не е тайна, че Ники Илиев има незаконен син от брадърката Анелия Иванова. Детето никога не е виждало родния си татко, което е по вина най-вече на родителите на актьора, които преди време са накарали синът си да се откаже от бъдещото си тогава семейство.

[caption id="attachment_341251" align="alignright" width="300"]Саня Борисова ли е причината Ники Илиев все още да не е виждал своя син? Саня Борисова ли е причината Ники Илиев все още да не е виждал своя син?[/caption]

Днес обаче угризенията на Ники не го оставяли на мира. Той вече има собствени доходи и не зависи толкова от майка си, която е неговият спонсор на почти всичките му филми. Затова прехвърлелият 30-те докторски син най-после изявил желание да се запознае с единственото си дете, макар и 15 години по-късно, но незнайно защо - още не го е направил.

Слуховете за това вече плъзнаха. Сред най-вероятните версии е, че жена му Саня Борисова не дава на актьорът да се срещне със сина си. Въпреки че стана известна покрай Ники Илиев, у дома Саня командвала за всичко и не давала на мъжът си да гъкне, научи Kliuki.bg.

"Саня е много темпераментна личност, която избухва бързо. Да, красива е доста, но миловидното й излъчване лъже. Ники я слуша за абсолютно всичко, просто е луд по нея." - разказват познати на двойката.

Именно силният характер на актрисата пречел тя да стане близка с майка му Мирослава, която също била твърде властна. Двете никак не се понасяли, понеже лекарката считала, че Саня кара Ники да не я слуша, което преди е било недопустимо. Сега обаче по всичко личи, че двете са на едно мнение и не искат авторът на "Чужденецът" да установява връзка със сина си.

Другата версия, според която би могло Ники Илиев да не е виждал детето си още, е свързана с майката Анелия Иванова. Тя от години е обидена на актьора, заради начина, по който той я изоставил, и затова има вероятност сега да не иска синът й да се вижда с татко си. Все пак обаче Ники плащал издръжка от самото начало, вещаят последните слухове.