Световна знаменитост идва в Българи, става дума за неповторимия глас и талант Хосе Карерас, който зиамта ще може да зарадва родната ни аудитория.

Всички почитатели на класическата музика и не само - хора, които имат усет към красивото, могат да се насладят на това незабравимо преживяване.

[caption id="attachment_341284" align="alignright" width="300"]Хосе Карерас идва у нас за последното си световно турне Хосе Карерас идва у нас за последното си световно турне[/caption]

Както се разбира от организаторите на последното турне на великия Хосе Карерас, България е включена в неговата последна обиколка по света, за да се сбогува с феновете си. Знаменитият Хосе Карерас се оттегля от голямата сцена. Той е запомнен като част от световното трио - "Тримата тенори", заедно с Пласидо Доминго и Лучиано Павароти. Но и с многото си други великолепни представяния по света, едно от доказателствата, че класическата музика е вечна. Невероятни гласове, артисти, изпълнители, талантливи хора.

[caption id="attachment_341283" align="alignleft" width="300"]Неповторимите таланти на Тримата тенори Неповторимите таланти на Тримата тенори[/caption]

Тази година Хосе Карерас навършва 70-годишната си възраст и след турнето, което планира, ще се отдаде на благотворителна дейност, основно свързана с нуждаещи се от помощ в борбата с болестта левкемия. София е част от тази последна световна обиколка, билетите са пуснати в продажба, като цената им варира от 80 до 200 лева. Концертът ще се състои на 3-ти декември, в зала НДК - зала 1, едно магическо съчетание на музика, класика и стил.

[caption id="attachment_341282" align="alignright" width="300"]Звездният изпълнител навършва 70 години и след това приключва с музикалната си кариера и изяви Звездният изпълнител навършва 70 години и след това приключва с музикалната си кариера и изяви[/caption]

Името на самото турне говори само – “A Life In Music”, какъвто е и животът на Хосе Карерас - отдаден на музиката и на неговата огромна аудитория от почитатели по целия свят. Те за последно ще бъдат заедно с неповторимия талант Хосе Карерас, отбелязва екипът на Клюки.БГ.

На всички, които ще присъстват, пожелаваме една незабравима вечер, което е сигурно, че ще се случи. Събитието си заслужава, според нас!