Николета в шок: Виж какво се случи на последната среща на Валери и Алисия! (още подробности)

Николета в шок: Виж какво се случи на последната среща на Валери и Алисия! (още подробности)
5 (100%) 4 votes

Николета Лозанова ошашавена от развоя на събитията между Валери Божинов и Алисия!

Валери Божинов и Алисия преминават през неочакван обрат в отношенията си, а истината за това шокира Николета Лозанова. Макар плеймейтката още да е законна съпруга на футболиста, двамата не се срещат и не общуват, освен в случаите, когато той вижда дъщеричката си Никол Божинова.

За сметка на това обаче Валери все по-често търси компанията на Алисия, която на свой ред преживя раздяла с половинката си Ники Михайлов. Сякаш сходната им съдба успяла да ги сближи дотам, че Валери и Алисия вече са страхотни приятели. А може и нещо много повече, разкриха близки до певицата.

Николета

Валери Божинов се сближава все повече с Алисия, за ужас на Николета

Тъкмо на последната им среща в столичен ресторант, Алисия си позволила да признае на бившия си благоверен, че годините, прекарани с него, са едни от най-хубавите в живота й. Нещо повече – певицата му споделила уж на шега, че интимните ласки, с които той я е дарявал, не ги била получавала с никой друг.

„Ти беше и си истана най-добрият. Още се сещам за онези мигове и физически настръхвам“, доверила Алисия, след което се похвалила пред приятелки с „подвига“ си. За нейно щастие, Валери Божинов реагирал неочаквано позитивно на думите й, които са си чиста проба обяснение в любов.

Разбрала за срещата на Валери с Алисия, Николета избесняла от яд, макар че не знаела същността на разговора им, камо ли милите думи на врагинята си към още законната й половинка.

„Малко вероятно е, но стават и чудеса понякога. Иска ни се да видим лицето на Николета Лозанова, ако действително Валери Божинов се върне при Алисия и двамата се преоткрият взаимно. Няма да има по-голям кодош, а бомбата ще е страхотна“, коментират близки до певицата.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Николета в шок: Виж какво се случи на последната среща на Валери и Алисия! (още подробности)”

  1. Дани

    май 26. 2015

    Боже, циганската проститутка от с. Караджово се целеше да става министерша с Бареков, но май котка и мина пътя. Кухото, си е кухо! Занаята си няма да откаже , той е до гроб. Сега остава да опрашва младоците и да им показва тънкостите в креватните изпълнения. Друго не и остава. Кой сериозен и свестен мъж ще седне да се занимава с този парцал преупотребяван.

Добавете коментар