Николета Лозанова ошашавена от развоя на събитията между Валери Божинов и Алисия!

Валери Божинов и Алисия преминават през неочакван обрат в отношенията си, а истината за това шокира Николета Лозанова. Макар плеймейтката още да е законна съпруга на футболиста, двамата не се срещат и не общуват, освен в случаите, когато той вижда дъщеричката си Никол Божинова.

За сметка на това обаче Валери все по-често търси компанията на Алисия, която на свой ред преживя раздяла с половинката си Ники Михайлов. Сякаш сходната им съдба успяла да ги сближи дотам, че Валери и Алисия вече са страхотни приятели. А може и нещо много повече, разкриха близки до певицата.

[caption id="attachment_341294" align="alignright" width="300"]Николета Валери Божинов се сближава все повече с Алисия, за ужас на Николета[/caption]

Тъкмо на последната им среща в столичен ресторант, Алисия си позволила да признае на бившия си благоверен, че годините, прекарани с него, са едни от най-хубавите в живота й. Нещо повече - певицата му споделила уж на шега, че интимните ласки, с които той я е дарявал, не ги била получавала с никой друг.

"Ти беше и си истана най-добрият. Още се сещам за онези мигове и физически настръхвам", доверила Алисия, след което се похвалила пред приятелки с "подвига" си. За нейно щастие, Валери Божинов реагирал неочаквано позитивно на думите й, които са си чиста проба обяснение в любов.

Разбрала за срещата на Валери с Алисия, Николета избесняла от яд, макар че не знаела същността на разговора им, камо ли милите думи на врагинята си към още законната й половинка.

"Малко вероятно е, но стават и чудеса понякога. Иска ни се да видим лицето на Николета Лозанова, ако действително Валери Божинов се върне при Алисия и двамата се преоткрият взаимно. Няма да има по-голям кодош, а бомбата ще е страхотна", коментират близки до певицата.