Слави Трифонов скочи срещу Саня Армутлиева, за да запази детето-чудо Крисия Тодорова!

Истинска война се заформи между Слави Трифонов и продуцентката Саня Армутлиева като ябълката на раздора се оказа малката принцеса Крисия Тодорова. Истината е, че шефката на "Вирджиния рекърдс" надушила успеха и "златната кокошка" в лицето на момиченцето, и прави всичко възможно да я отнеме от Слави Трифонов.

Саня Армутлиева пуснала пипалата си към Крисия, която иска да приобщи към собствената си музикална компания. Като първото, което направи по пътя за осъществяване на целта си е да номинира Крисия за наградите на БГ радио. Малката сладурана ще се бори за приза БГ дебют заедно с Жана Бергендорф, Прея, Атанас Колев и Ана-Мария Янакиева.

[caption id="attachment_341298" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Саня пусна пипалата си към Крисия, Слави Трифонов започва война[/caption]

Това е прецедент у нас, тъй като никога досега дете не е взимало участие в престижните награди за родна музика. Също така Саня Армутлиева е поканила Крисия да пее по време на голямата вечер на връчването на наградите - чест, която също не се пада лесно и то на начинаещи звезди.

Всичко това обаче не на шега разгневило Слави Трифонов, тъй като сладураната Крисия вече има договор с него и предаването "Шоуто на Слави". Договорът обаче ще изтече след четири години, а явно в него има и клауза, според която детето има право да наруши споразумението. Затова и Слави бил толкова притеснен.

"Не само притеснен, Слави Трифонов е бесен на Саня Армутлиева. Отлично осъзнава какво прави тя и как опитва да омагьоса Крисия и родителите й така, че детето да премине в нейната компания и да й снася пари. Саня хич не е проста и знае каква златна мина представлява Крисия. Хване ли я веднъж в ръцете си, горкото дете главата си няма да може да вдигне от умора. Саня ще я изцеди до дупка", коментират източници от Би Ти Ви.

Дългия обаче се зарекъл, че няма да остави така нещата и ще направи чудо ако трябва, но ръцете на Саня няма да се докоснат до невинната и надарена Крисия Тодорова.