Емануела е потресена до дъното на душата си

Поп фолк дивата Емануела е втрещена от новото посегателство. Певицата с изумрудените очи, която наскоро роди наследник на братята олигарси Диневи не иска да повярва на това, което й се случи. След парти по женски в елитен софийски клуб Емануела била неприятно изненадана от хулиганска постъпка. Певицата се забавлявала шумно и от сърце със свои дружки, и след като в ранни зори напуснала заведението, „неприятно я посрещнала” на паркинга надрасканата й кола.

На тузарското й возило се мъдрел надпис „pLOVEdiv“. Изпълнителката на „Тръпката” веднага го щракнала и го качила на страницата си във Фейсбук, силно притеснена и разочарована от този, който й е „забил нож в гърба” с недостойната си постъпка, пише HotNews.bg.

Поп фолк дивата Емануела няма никаква идея кой може да стои зад тази вероломна постъпка. Повечето от приятелките на фолкаджийката обаче са на мнение че зад това деяние може да стои бившо гадже на Митко Динев. Според тях злосторницата не е успяла да се примири с факта, че звездата на „Ара мюзик” й го е отмъкнала и на всичкото отгоре така го е оплела в мрежите си, че роди и сина му Димитър Динев-младши.

[caption id="attachment_341304" align="alignright" width="300"]Емануела е стресарана от тази случка Емануела е стресарана от тази случка[/caption]

Милионерският син е не само умен, но и свръх богат, което го прави апетитна хапка за много златотърсачки. Въпреки че светската клюка непрекъснато я разделя от богаташа, двамата са си заедно и младият мъж се грижи за първородния си наследник, припомни Kluiki.bg.

Друга версия пък гласи точно обратното. Според нея нашарената кола е дело на ревнив фен на красивата поп фолк изпълнителка Емануела. Някой полудял и недоволен от себе си и невниманието мачо, което е проявила певицата към него е решил да обърне погледа й по този начин. Но Емануела призовава човека без лице и име, извършил тази гнусотия все пак да намери в себе си кураж и да застане зад деянието си. Певицата е силно стресната от анонимния мераклия и си пожелава подобно посегателство да не се повтаря отново.