Софи Маринова разби на пух и прах всички представи на хората, според които децата не могат да практикуват любовта

Въпреки че за ромите се знае отдавна, че изповядват любовните ласки от съвсем малки, изненадата бе пълна, когато Софи Маринова разкри, че нейният Лоренцо вече е истински мъж. Синът на певицата от цигански произход имал гадже от известно време и макар да е едва 12-годишен, основната работа в една любовна връзка вече била свършена, писа "Всеки ден". Вместо да се възмути обаче, Софка се радвала на уменията на синчето си и на това, че вече е започнало да трупа опит в любовта.

[caption id="attachment_341323" align="alignright" width="300"]Лоренцо на Софи Маринова вече е истински мъж Лоренцо на Софи Маринова вече е истински мъж[/caption]

"Моят Лоренцо вече е мъж. Горда съм, че момичетата го харесват. Сега започват годините, в които той трябва да натрупа сериозен опит в това отношение. Приятелката му е с 1 година по-голяма от него, което е много добре за самочувствието му." - казва Софи Маринова.

Лоренцо нашумя преди около 10 години, когато взе участие в хита на майка си с рапъра Устата. От тогава момчето присъства в медийното пространство. Той се роди преди 12 години и от скоро се сдобил с физическата възможност за любов. Той не я изпуснал и веднага си хванал за гадже 13-годишна девойка.

"Двамата се забавляват заедно много. Харесват се, излизат, виждам ги прегърнати нон-стоп. Много им се радваме всички. Дано са все така заедно." - споделя още Софи Маринова.

Самата певица практикувала любовта даже от още по-млака. Тя била на 10 г., когато си хванала първото истинско гадже, научи Kliuki.bg. Тогава двамата не били влюбени и даже не се харевали, но искали да приключат с това, възприемайки го за ангажимент.

"Не беше приятно, но се радвам, че рано влязох в любовта. Това ме направи доста опитна за времената, когато трябваше да си търся сериозно гадже." - хвали се Софи Маринова.