Мария Календерска призна дълго крити подробности за бащата на детето си в предаването на Николета, която го подигра

Мария Календерска се реши най-после на интервю за личния си живот и го направи на „вражеска територия”, но за последен път.

Половинката на Николай Бареков смело застана пред Кристина Патрашкова, за да разкрие истината за отношенията им, видя kliuki.bg. Младата дама спази обичайния си обран тон и дежурната подкрепа за половинката си. Тя обаче изненада с решение да говори в предаването на Николета и то в седмицата, в която публично се присмя на Бареков.

Самодоволната плеймейтка даде да се разбере, че не смята бившият си шеф в телевизията нито за ерудиран, нито за успял и най-вече – за достоен за вниманието й. Мария Календерска обаче пропусна и тази провокация, за да проведе пръв и последен разговор, с който се надява да сложи край на интригите около любимия й.kalenderska

Вярната Пенелопа на Николай Бареков призна, че двамата се карат страстно, но сподели, че насаме си позволява да му казва всичко, а пред хората е плътно до него. Двамата се обичали силно, мислели за още две деца поне, а тя не можела да си представи, че е възможно някой да му даде повече, отколкото тя.

Това, че се събрали, докато още бил семеен по документи не я тревожело. Бареков бил този, който направил първата крачка – дал й да разбере, че не е безразличен към нея, докато му била подчинена. Трябвало й няколко месеца да се реши да рискува с него.

Николай бил прекрасен баща и дори романтик. Последният път като играли футбол на малки вратички дори я изненадал с букет. Макар да не са женени официално за нея е „моят мъж” и това е всичко!

Парите на евродепутата не я блазнели. Живеели, според нея, така както са го заслужили – съвсем прилично и нормално. Ако някога животът ги разделял, последната причина за това би била парите.

Виж още какво сподели Мария Календерска пред настоятелната Патрашкова: