Николета Лозанова никога не е била мечтаната снаха за майката на Валери, сега и баща му взе да недоволства

Николета Лозанова, която живее, без да плаща данък „обществено мнение”, пет пари не дава и за мнението на роднините! Майка или не – знае как се вадят джобни и как се поддържа имидж на изкусителка!

Стремежът й да бъде постоянно в устата на хората като покаже плът или позира в поза на вечен оргазъм вече взе да дразни дори най-благоразположените към нея, научи kliuki.bg.nikoleta lozanova

Майката на Валери Божинов се знае, че не я прие от първия път. Женицата изстрада раздялата на сина си с Алисия не защото чак толкова харесваше певицата, а заради сина им. Чак след сватбата и раждането на Никол, свекървата демонстрира топло чувство. Бащата на футболиста обаче мигом застана на страната на плеймейтката – след години разрив намери начин да се сближи със сина си, който израсна далече от него.

Днес родителите на Божинов са единодушни – видя се, че той е повече от щастлив сам и вече могат да си отдъхнат! Внуците им са добре, могат да ги виждат спокойно и дори да дадат на Николета Лозанова да разбере!

Моделката провокира публиката с доста вулгарна имитация на котенце, което се облизва над купичка с храна.

Бъдещият й бивш свекър й се скара в социалната мрежа, разказват от HotArena.net. Това, естествено, не може да накара палавницата да размисли, но родата била озверяла. Вече заплашвали плеймейтката, че ще използват всички законови средства, за да й отнемат детето. Или трябвало да измисли по-благопристоен начин да вади пари, или щяла да се превърне в съботно-неделна майка!

На заплахите и риска да загуби родителски права, Николета Лозанова отвърна традиционно – с нова доза снимки в същия стил: nikoleta lozanova 2 nikoleta lozanova 3 nikoleta lozanova 4