Самият рай: Виж любовното гнездо на Григор и Мария! (снимки на разкошния палат – заслужават го)

Самият рай: Виж любовното гнездо на Григор и Мария! (снимки на разкошния палат – заслужават го)
5 (100%) 3 votes

Григор Димитров и Мария Шарапова са на върха, както в кариерата си, така и в личното си щастие!

Приказен рай – само така може да се опише любовното гнездо на световните тенис шампиони Мария Шарапова и Григор Димитров в слънчева Флорида (защото и двамата си имат своите домове и в други точки на света). Въпреки че определението „любовно гнездо“ е някак неподходящо за огромния и разкошен палат, в който се ширят двамата, съобщиха световните медии.

С очите си ще видите, че къщата, в която Гришо и Маша прекарват малкото си свободно време заедно, може да ги направи истински щастливи и да ги накара да се почувстват отпочинали. То разполага с всички екстри, типични за холивудските величия, а както самата Мария Шарапова призна в последното си интервю за „Космополитън“, двамата обожават да се глезят в тях.

Григор Димитров

Домът на Григор Димитров и неговата Маша, сниман отгоре

„Да, луксът и привилегиите са хубаво нещо, но нито аз, нито Григор ги смятаме за приоритет. Това е просто начин да релаксираме и да се откъснем от забързаното ежедневие. Защото е трудно да си дадеш сметка какви усилия трябват да поддържаш връзка от разстояние. Ние с Гришо често сме с различен график, различни пътувания и състезания, и тогава ни остава само да общуваме по телефон или Скайп. Не е лесно“, разказва съвсем открито за любовта си Мария Шарапова.

Тя обаче не пропуска да потвърди, че Григор Димитров е доста зряло за годините си момче, което умее най-важното – да я прави щастлива и да я разбира. „Винаги ме подкрепя, както и аз него. Без значение дали някой от нас ще победи, или ще изгуби. Свикнали сме да приемаме тези неща без излишна еуфория или прекалена драма“, обяснява тенисистката.

Ето къде се радват на любовта си гълъбчетата Гришо и Маша

Ето къде се радват на любовта си гълъбчетата Гришо и Маша

Затова, както тя, така и Григор Димитров оценявали страшно много, дори повече от обикновените хора, миговете, прекарани в любимата си къща и гледали да изживеят любовта си в максимална степен.

Палат, достоен за холивудски звезди, но и двамата го заслужават

Палат, достоен за холивудски звезди, но и двамата го заслужават

Колкото до въпроса за сватбата им, Мария Шарапова предпочете да остане лаконична и сдържана, като само се усмихна: „Когато му дойде времето!“.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар