Алисия изчезва

Поп фолк дивата Алисия направо се размива. Певицата е втрещила феновете си с поредната си, не толкова безобидна изцепка. Почитателите буквално питат в социалната мрежа своята любимка: Алисия, защо изчезваш? Негодуванието и тревогата им е заради скудоумицата на Алисия. Те са втрещени от поредната пластична операция на бившото гадже на Ники Михайлов.

Топ звездата на „Ара мюзик” отново е посегнала на дихателния си орган и то така, че той е пред изчезване. И преди въпросния орган на поп фолк дивата не беше от най-яките, а по-скоро стоеше като моливче на лицето й, но след последната хирургическа намеса не може да се види и буквално на лицето й е останала само едно негово подобие. Феновете на Алисия са силно притеснени от това, че той вече стои като сянка на лицето й. Любимата им изпълнителка се е докарала до такова положение, както поп легендата Майкъл Джаксън след серията от пластични операции накрая, пише HotArena.

[caption id="attachment_341366" align="alignright" width="300"]Алисия буквално изчезва заради приумицата си Алисия буквално изчезва заради приумицата си[/caption]

Настина последната снимка, която брюнетката сама си е постнала на страницата си във Фейсбук е направо притеснителна. И шокираща! Алисия не изглежда на себе си, а с това, че се и се хвали с изтънелия си нос още повече плаши, дори и най-близките си приятели, научи и Kluiki.bg. Положението с миниатюрния нос на Алисия е толкова сериозен, че много скоро ще го обявят за защитен вид в Червената книга, майтапят се кибици. Но наистина ринопластиката на фолкаджийката е ужасяваща, още повече че това е петата поред за певицата. Не се знае дали изпълнителката от Вакарел има сериозни проблеми с носа си, но безспорен факт, е че той изчезва.

Докато другите й поражения, като при ботокса примерно са възстановими и могат да се коригират след време, операциите на носа имат един-единствен знак и той е катастрофален. Алисия е сред певиците от чалга гилдията, които най-много са лягали под ножа за изкуствени корекция. Нейните пластични операции вече са се превърнали в мания, която е по-скоро стряскаща, отколкото да е необходима за подобряване на визията и самочувствието й.