Фатален край: Цветелина Грахич смазана от Слави

Фатален край: Цветелина Грахич смазана от Слави
5 (100%) 3 votes

Слави Трифонов възнамерява да смени Цветелина Грахич до няколко седмици

Предстои фатален край за Цветелина Грахич в „Шоуто на Слави“. Босненската чаровница по всяка вероятност ще бъде освободена, тъй като Слави Трифонов не бил доволен от несериозното й отношение и изобщо от цялостната й работа. От над година певицата си позволявала да закъснява за репетиции, а понякога даже не се явявала.

Цветелина Грахич трудно понася мисълта, че Слави Трифонов скоро ще я уволни

Цветелина Грахич трудно понася мисълта, че Слави Трифонов скоро ще я уволни

Слуховете обаче говорят, че Слави само си търсел повод да уволни Грахич. Той искал да назначи друга на мястото й най-вече заради неприязънта, която има между нея и „Ку-ку бенд“. Откакто Цвети се изгаври с Годжи, изоставяйки го по долен начин, всички музиканти били съпричастни към стария си приятел и колега. Те се държали много зле с Цветелина Грахич. Правели й забележки за какво ли не, а Маестрото даже бил говорил вече с Трифонов за освобождаването на таланта от „Гласът на България“.

Самата Грахич започнала да усеща отдавна, че не е желана в екипа, но едва преди месец осъзнала напълно, че дните й са наистина преброени. След като Слави Трифонов почти не даде изява на младата певица по време на концерта си, тя разбрала, че никой вече не я иска в шоуто. Тогава бившите вокалистки на „Ку-ку бенд“ Деси Добрева и Нели Петкова имаха далеч по-съществена роля, припомня Kliuki.bg.

„Не знаех, че хората, които са го предали, ще получат повече показност от мен. Очаквах, че настоящите служители сме с предимство, но се оказа друго. Мъчно ми е, че така се държат с мен, винаги съм се старала да правя добри песни и да помагам на цялата група.“ – вайкала се Цветелина Грахич.

Слави Трифонов даже вече мислел за името на нова колежка на Лили Стефанова. Очаква се през лятото той да организира кастинг, който да излъчи в шоуто си, с което хем да си намери нова певица, хем да си качи рейтинга.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Фатален край: Цветелина Грахич смазана от Слави”

  1. Elisa Pisa

    май 26. 2015

    Отдавна трябваше да я разкара,лигла нашарена като пандизчийка.

Добавете коментар