Алисия преживя наистина много и тежки удари най-вече заради Николета Лозанова, но съдбата не я изостави и накрая я възнагради!

Певицата Алисия дълги години бе в центъра на медийното внимание, макар и по лош повод. След като бащата на сина й Валери Божинов я изостави най-безцеремонно, оплетен в мрежите на Николета Лозанова, за Алисия настанаха черни дни.

Звездата на "Ара мюзик" бе принудена да слуша какви ли не лъжи за себе си, а мнозина да не спираха да я ожалват като "натирената съпруга". Е, да, но както самата тя сензационно разкри днес - има висша справедливост! Съдбата най-сетне отново целуна Алисия и стори чудото - семейството й се събра.

[caption id="attachment_341405" align="alignright" width="300"]Николета Семейството на Алисия и Валери Божинов най-после се събра отново, Николета всъщност е причината[/caption]

Безспорно най-щестлив от това е малкият Валерко, който върна татко си Валери Божинов. Не е тайна, че по време на брака си с Николета Лозанова, футболистът бе инструктиран така, че да пренебрегва сина си, за сметка на малката си щерка Никол Божинова. Очевидно обаче Валери прогледна. И в помощ за това бе самата Николета.

"Болеше ме, изстрадах много. Но, казвам ви - висшата справедливост е по-силна от всичко и винаги идва, без значение рано или късно. Чувствам се благословена, защото детето ми отново прекарва цялото си време с баща му, а аз и Валери се преоткрихме. Няма да коментирам злините и злобата на конкретен човек, станал причина за нещастието ми преди. Всичко лошо съм оставила зад гърба си и продължавам напред към щастието", почти просълзена от щастие разкри Алисия пред най-близките си хора, които от сърце се радват на късмета й.

Припомняме, че още след молбата за развод, подадена от Валери Божинов за приключването на брака му с Николета Лозанова, футболистът започна все по-често да търси компанията на Алисия и Валерко. Подобно на Асен Блатечки, който се върна при Катерина Горанова, Валери на свой ред осъзна каква жена е предал и изоставил навремето.

Единствената, която навярно ще поиска да сама да си прегриже гръкляна от яд, ще е Николета, но пък в крайняа сметка никой не й е виновен за така стеклите се обстоятелства, нито за факта, че сама изгуби обичта на съпруга си, който преди време я гледаше в очите.