Борис Солтарийски е съсипан от безотговорността на своята съпруга

Семейство Солтарийски би трябвало да лети в облаците на щастието, тъй като няма и година откакто бе скрепен законният съюз между Борис и Аделина. Реалността в момента обаче е друга. Оказва се, че и те са попаднали в клопката на битовизмите, провалящи всяка романтика, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_341426" align="alignright" width="300"]Борис Солтарийски гледа бебето, докато Аделина се забавлява Борис Солтарийски гледа бебето, докато Аделина се забавлява[/caption]

Борис Солтарийски вече едва смогвал на живота с Ади. Младата красавица е в майчинство, но вместо да се грижи за домакинството, тя постоянно била навън. Хубавицата оставяла бебето си на майка си и хуквала по магазините или на фитнес. За да възобнови предишната си фигура, Аделина Солтарийска се вманичачила до такава степеп в спазването на диети, фитнес упражнения и сутрешен крос, че забравила да бъде съпруга, майка и домакиня.

От всичко това потърпевш се оказал Борис Солтарийски. Певецът по цял ден се трудел, за да осигури на семейството високи доходи, но когато се прибирал у дома, работата не свършвала. Той трябвало да чисти, да готви и да върти цялото домакинство, тъй като жена му нищо не вършела.

"Борко сега осъзна, че се е оженил за красива жена, която не пипва нищо у дома. Да, на някои мъже красотата им стига, но тя ще мине с времето. Да си съпруга е нещо много повече от една визия. Ако Ади не промени нещо в поведението си, този брак няма да отиде към добро." - смятат близките на семейството.

Аделина Солтарийска е по-млада с около десетилетие от мъжа си и това я прави малко по-различна в разбиранията. Тя се считала за модерна жена, която не може да стои у дома, а трябва да се развива. Затова така бързо решила да си върне красивото тяло след раждането, а след лятото смятала да започне различни курсове, които да я осъвършенстват за работа в телевизия. Дали обаче Борис Солтарийски би търпял още дълго да прави всичко в това семейство?!