Истината за Слави Трифонов се оказа твърде жестока за почитателите му

Истината за Слави Трифонов се оказа твърде жестока за почитателите му
4 (80%) 2 votes

Слави Трифонов винаги е бил особен човек, но славата сякаш го е преобразила тотално

Въпреки че може да събере 17 хил. човека на едно място, както се доказа в „Арена Армеец“ преди месец, Слави Трифонов си остава противоречива личност. Едва ли почитателите му ще се зарадват да узнаят, че Дългия изобщо не е толкова чувствителна и нежна душа, както понякога се представя в шоуто си. Всъщност той се държал арогантно и надменно с почти всички свои подчинени, изключвайки единствено Маестрото и Годжи. Всички останали за него били втора категория.

Слави Трифонов се оказа доста сложен като характер

Слави Трифонов се оказа доста сложен като характер

„Той не беше такъв. Помня го в „Ку-ку“ и „Каналето“, беше веселяк, който носеше на шеги. После обаче потъна в бездната на парите и славата. Изведнъж реши, че е повече от всички други. Сега се държи надменно с персонала си. С „Ку-ку бенд“ пак е по-добре, защото знае, че не може без тях. Но да видите какво прави с вокалистите и балета си…“ – разкрива бивш колега на Дългия.

Като цяло Слави Трифонов не бил лош човек. Поне така се твърди в обществените среди, тъй като има редица случаи, в които той е спасявал човешки животи на непознати, използвайки финансовите си средства. Това, което отблъсквало околните обаче, е огромният му егоцентризъм. Шоуменът винаги искал да се самоизтъква и рядко правел добро, без после да иска признание от съответния човек.

Kliuki.bg припомня, че Илиана Беновска сякаш потвърди слуховете за нетърпимия характер на Слави Трифонов. Думите й след напускането на „България търси талант, че славата го е променила напълно, звучат доста логично и реално.

„Може би нямаше да има толкова много почитатели, ако знаеха как се държи с околните. Вярно е, че Слави е лидер и истинско явление в българския шоубизнес, но от години започна да се има за Господ, а това винаги свършва зле.“ – казва още нашият източник.

Именно поведението на Трифонов накара мнозина от подчинените му да го напуснат през годините. Деси Добрева, Лили Йончева, Нели Петкова, Калин Вельов и още куп други се разделиха с Дългия по собствена воля.

Освен всичко друго, се говори, че Слави не е от най-лоялние приятели. Известна е авантюрата му с Аделина – сегашната съпруга на Борис Солтарийски. В момента пък се твърди, че настоящата му половинка Мартина Джорджевич е била със сценариста Светльо Митев, преди началникът му да му я отмъкне.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар