С право Ели Гигова нарече Димитър Тодоранов "човек, паднал толкова ниско, че под него има само нефт"!

На хубавата милионерска наследница Ели Гигова не й върви в любовта и това е. Без причина, поне не и логична - защото момичето е красиво, образовано, умно и ерудирано. Но фактите са факти. Наскоро дъщерята на оръжейния бос Николай Гигов разтрогна годежа си с ресторантьора Димитър Тодоранов и го определи като "човек, паднал толкова ниско, че под него е само нефт".

Подобни думи не са присъщи за отлично възпитаната Ели Гигова, която винаги е била и твърде дискретна за връзките си - било то по време или след тях. Това, което преживяла с Тодоранов обаче е извади от равновесие и тя не можа да се сдържи. Защото бизнесменът я подлагал на ужасяващи за всяка жена неща, разкриха близки до Ели Гигова.

[caption id="attachment_341459" align="alignright" width="300"]Ели Гигова Ели Гигова подложена на страшни унижения от Димитър Тодоранов[/caption]

Въпреки че гледал да се сдържа от страх към баща й, Димитър Тодоранов се държал с Ели Гигова като истински турчин. Тя не можела да присъства на срещите му, нито да излиза с него и приятелите му на ресторант, ако той специално не й разреши. Ели нямала и правото да възнегодува, ако годеникът й не пожелае да се прибере при нея дни наред. Нито да го пита с коя е къде е бил - това се считало за негово законово право.

"Този мъж е истински кошмар. Галантен и чаровен, докато не те хване в капана, после обаче настава същински ад. Докато беше с Ели Гигова лично сме го виждали с още четири мадами, с които се държеше като с отпадъци. Ляга с тях, а после ги навиква. Камо ли да се осмелят да настояват за среща с него - готов е да ги набие, трябвало да си знаят мястото", разказват близки до милионерската щерка Ели Гигова.

Жестоката истина за всичко, което е преживяла дъщеря му, накарала Николай Гигов да избухне в ярост и малко оставало да отиде лично да се разправи с Димитър Тодоранов. Единствено думите на щерка му, че не си струва да се цапа с подобен простак, успели да го кротнат, поне за момента.

А след всичко преживяно, самата Ели Гигова се зарекла, че не иска и да вижда мъж поне няколко месеца занапред.