Медиите гръмнаха! Маги Халваджиян: Не очаквах това от Ненчо! (грозен скандал дни след шоуто)

Медиите гръмнаха! Маги Халваджиян: Не очаквах това от Ненчо! (грозен скандал дни след шоуто)
4.6 (92%) 5 votes

Грозен скандал се разрази между Маги Халваджиян и Ненчо Балабанов!

Истинска бомба избухна, а медиите гръмнаха след грозния скандал, разразил се само дни след финала на „Като две капки вода“. Големият победител Ненчо Балабанов, който до днес беше любимец на Маги Халваджиян, се превърна в ябълката на раздора. А предателството му към продуцента и Нова телевизия е осъдително.

Оказа се, че докато е бил в шоуто на Маги Халваджиян и едновременно с това си прибира тлъстата заплата от „Господари на ефира“, Ненчо Балабанов си е плетял кошницата тайно и полека. Защото имитаторът на Бойко Борисов води явни преговори с Би Ти Ви, в чиито редици иска да премине.

Маги Халваджиян

Маги Халваджиян не заслужава подобно предателство от Ненчо

Скандалната истина разкриха достоверни източници от кухнята на медията, основен конкурент на Нова телевизия, пише вестник „Галерия“. Ненчо Балабанов драпал да получи собствено шоу, в което да коли и беси така, както само Слави Трифонов умее от години насам.

„Ужасно, позорно и срамно! Няма друг начин, по който да се характеризира това нещо. Ненчо Балабанов стана Ненчо Балабанов само благодарение на Маги Халваджиян и Нова телевизия. Ако не бяха те, пак щеше да си виси в театъра, непознат за никого или да си поства домашните клипчета с имитациите на премиера в личния си Фейсбук. Ама това се е казало отдавна – няма ненаказано добро. Сега Маги ще си плаща за добрината към него“, възмущават се източниците.

В интерес на истината Ненчо Балабанов би могъл поне да изчака да мине малко време, а не да си грабне наградата и да отпраши с нея във вражеските редици. Както коментират дори негови колеги обаче, откакто славата почукала на вратата му, той напълно се самозабравил.

„Не съм очаквал това от Ненчо, не и от него. Не знам какво още да кажа или направя по въпроса. Всеки сам си знае как да живее, но и всеки сам преценява хората, на които да се довери. Аз моите преценки съм ги направил“, били единствените думи на силно огорчения Маги Халваджиян.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

9 коментара по “Медиите гръмнаха! Маги Халваджиян: Не очаквах това от Ненчо! (грозен скандал дни след шоуто)”

 1. Петър Краевски

  май 27. 2015

  Ако няма обвързващ договор, защо не? Да не е крепостен селянин?

 2. Neshka Hristova

  май 27. 2015

  храни куче,да те лае…..поредният неудачник…

 3. Мима

  май 27. 2015

  Куха лейка е тоз Ненчо, да не говорим, че вече ни втръсна с тази имитация на ББ- като някаква латерна. Селянче момче, кво да го правиш:))

 4. Neda Grigorova

  май 27. 2015

  колко съм била права за Ненчо , писах на много места ,имаше нещо дразнещо в поведението му ,прекалената му самовлюбеност или нещо такова

 5. Teo Borisov

  май 27. 2015

  ХРАНИ КУЧЕ,ДА ТЕ ЛАЕ Е КАЗАЛ НАРОДА !!!

 6. Вера

  май 28. 2015

  На мен пък ми писна всяка вечер да гледам хилядите формати на Халваджиян. И тези от Нова тв не вдяват ли, че ни омръзна да гледаме едни и същи физиономии до втръсване.

 7. Nikolina Dincheva

  май 28. 2015

  Аз се питам -дали има и зрънце истина в публикацията ?

 8. Zlatina Savova

  май 28. 2015

  Айде пак лъжи .Между Маги Халваджиан и Ненчо няма скандал.Просто жълтите сайтове като клюки се чудят какви помии да напишат и как да създадът интрига между Маги и Ненчо такава не съществува за съжаление на жълтите сайтове боклуци като клюки които стават само за ползване на тоалетна хартия да си избършиш гъза със тях. Ненчо същите тези жълтите помии се опитаха да го вкарат в интрига със Фицата но и тук такава няма.Жалко ще в България има хора които се вързват на всички лъжи които пишат жълтите вестници и сайтове.

 9. Lyusi Atanasova

  май 28. 2015

  Преди малко прочетох статия, че Мария и Димитър ще се женят на края на лятото. Водещи на "Господари на ефира ще бъдат Ненчо и Маца. Е, сега ми кажете, кое е истина.

Добавете коментар