Шок: Виж какво прави Мария на Околовръстното, спипаха я! (Мечо се превърна в стръвница – тежко й)

Шок: Виж какво прави Мария на Околовръстното, спипаха я! (Мечо се превърна в стръвница – тежко й)
5 (100%) 2 votes

Мария Гущерова хваната в крачка на Околовръстното шосе на столицата, Християн Гущеров избесня!

Оппааа!!! Каква я мислихме, а каква стана тя! Достолепната госпожа Мария Гущерова бе спипана в крачка на Околовръстното шосе на столицата, където вършеше „мръсни“ работи съвсем спокойно – при това не веднъж. Сензационната находка обиколи медиите, а съпругът й Християн Гущеров от кротък „Мечо“ се превърна в стръвница.

Защото самата Мария, която години наред забранява на половинката си всякакви отклонения, кривна от пътя и първа наруши правилата. Не, този път не става дума за физическа изневяра – нещо, в което Мария официално бе засичана, при това с неин личен бодигард преди време.

Мария

Мария прави това, което години наред забраняваше на Гущеров, при това тайно

Става дума за буквално тъпчене и преяждане на корем с пици, баници, пирожки, сандвичи и каквото й душа (стомах) закопнее. Последният път, когато Мария е сгащвана на любимото си, но тайно място, било преди два дни, разкриха очевидци на освинването й.

„Мария от известно време не пропуска така наречените си „мръсни дни“ – тези, в които може да яде колкото и каквото си поиска. Тя става сутрин, изпраща Марая на училище, а после се качва в колата и заедно с охраната си, потегля към Околовръстното. Там има едно заведение за бързо хранене, от което гардовете й пазаруват все едно, че свиня ще угояват. А после й носят торбите с ядене в колата, където тя нагъва с часове“, скандално разкриват източници, близки до певицата.

Мария никога не слиза от автомобила си и се храни вътре в него, което е разбираемо, предвид известността й и риска да стане за резил пред хората. Истината обаче вбеси мъжа й Християн Гущеров, който от години е жестоко тормозен от Мария на тема диети.

„Християн не помни откога не е помирисвал баница или пица, Мара не дава и да продума за това. Мори го с разни марули и мерудии, а зад гърба му си угаждала. И това ако не е наглост. Той е бесен и вдигна голям скандал, но всеки мъж в неговата ситуация би го разбрал и би направил същото“, убедени са източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар