Чикаго отсвири Андреа

Концертът на Андреа зад океана претърпя пълно фиаско. Широко рекламираното турне на една от най-известните пайнерки зад океана претърпя главоломен провал. Въпреки надувките, че концертите на Андреа в няколкото американски щата са преминали от бляскаво по-бляскаво, истината е съвсем различна. И изобщо не е приятна! Турнето на поп фолк фурията в Америка е преминало под знака катастрофално. Българите, които живеят в Чикаго и са отишли на концерта на Андреа, останали безкрайно разочаровани, пише Слава.

Припомняме, че певицата замина на турнето си с голяма кошница и с щура реклама. Блондинката взе със себе си и половинката си Кубрат Пулев. Но мълвата носи, че зад океана боксьора се оказал с повече фенки, отколкото имала гаджето му. Това докарвало до луда ревност Андреа, която със сетни сили пазела любимия си от хищните ръце на поклонничките му. Според упоритите слухове двойката била пред раздяла и затова двамата решили да си дадат шанс, далеч от папараци и прожектори, припомни Kluiki.bg.

[caption id="attachment_341504" align="alignright" width="300"]Турнето на Андреа в Чикаго претърпя провал Турнето на Андреа в Чикаго претърпя провал[/caption]

Причината за обтегнатите им отношения било желанието на Андреа да стане законна половинка на световния шампион по бокс и да си имат деца, но боксьора се дърпал, защото още не бил готов за голямата крачка. Затова решили да заминат заедно и се разберат, като съчетаят работата с удоволствието.

В социалната мрежа фолкаджийката побърза да се похвали, че нон-стоп с Кубрат посещавали български дискотеки в Америка. И там се слушали нейните песни, които вече се превърнали в тотален хит.

„В думите й няма капчица истина. За първи път виждам изпълнител, който да слиза от сцената без да му ръкопляскат. За бис пък и дума не може да става”, разкри друга истина зрител, който бил на концертите на Андреа зад океана.

Живото присъствие на Андреа разочаровало сънародниците ни в Чикаго. Тя се явила пред тях по обикновена поличка и блузка, а слушателите я осъдили, че така облечена по-скоро би трябвало да ходи на пазар, а не да изнася концерт. Именно неподходящите дрехи изиграли лоша шега на певицата и тя не получила никакви адмирации за участията си.