Провал: Чикаго отсвири Андреа! (Още за голямата издънка)

Провал: Чикаго отсвири Андреа! (Още за голямата издънка)
5 (100%) 2 votes

Чикаго отсвири Андреа

Концертът на Андреа зад океана претърпя пълно фиаско. Широко рекламираното турне на една от най-известните пайнерки зад океана претърпя главоломен провал. Въпреки надувките, че концертите на Андреа в няколкото американски щата са преминали от бляскаво по-бляскаво, истината е съвсем различна. И изобщо не е приятна! Турнето на поп фолк фурията в Америка е преминало под знака катастрофално. Българите, които живеят в Чикаго и са отишли на концерта на Андреа, останали безкрайно разочаровани, пише Слава.

Припомняме, че певицата замина на турнето си с голяма кошница и с щура реклама. Блондинката взе със себе си и половинката си Кубрат Пулев. Но мълвата носи, че зад океана боксьора се оказал с повече фенки, отколкото имала гаджето му. Това докарвало до луда ревност Андреа, която със сетни сили пазела любимия си от хищните ръце на поклонничките му. Според упоритите слухове двойката била пред раздяла и затова двамата решили да си дадат шанс, далеч от папараци и прожектори, припомни Kluiki.bg.

Турнето на Андреа в Чикаго претърпя провал

Турнето на Андреа в Чикаго претърпя провал

Причината за обтегнатите им отношения било желанието на Андреа да стане законна половинка на световния шампион по бокс и да си имат деца, но боксьора се дърпал, защото още не бил готов за голямата крачка. Затова решили да заминат заедно и се разберат, като съчетаят работата с удоволствието.

В социалната мрежа фолкаджийката побърза да се похвали, че нон-стоп с Кубрат посещавали български дискотеки в Америка. И там се слушали нейните песни, които вече се превърнали в тотален хит.

„В думите й няма капчица истина. За първи път виждам изпълнител, който да слиза от сцената без да му ръкопляскат. За бис пък и дума не може да става”, разкри друга истина зрител, който бил на концертите на Андреа зад океана.

Живото присъствие на Андреа разочаровало сънародниците ни в Чикаго. Тя се явила пред тях по обикновена поличка и блузка, а слушателите я осъдили, че така облечена по-скоро би трябвало да ходи на пазар, а не да изнася концерт. Именно неподходящите дрехи изиграли лоша шега на певицата и тя не получила никакви адмирации за участията си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Провал: Чикаго отсвири Андреа! (Още за голямата издънка)”

  1. Галин

    май 27. 2015

    Е, не може само той да се излага!

  2. k.po

    май 27. 2015

    ЕДНИ И СЪЩИ ГЛУПОСТИ ЗА ТИЯ ДВАМАТА .ГОЛЕМИЯ БОКСЬОР-ПУЛЬОВ,ТЪП ПО ЦЕЛАТА ГЛАВА,А ПЪК ТАЗИ РАЗЧЕПАТЕНИЦА И ПРОДУХАНА ТОЯГА АНДРЕА -СЕЛЯНКАТА Е ТОЛКО ОТВРАТИТЕЛНА,ЧЕ ПРОСТО НАМАМ ДУМИ.И ДВАМАТА СА СЕ СЪБРАЛИ КОЙ ОТ КОЙ ПОГАЛЕМ ТЪПАК.

Добавете коментар