И финала на „И аз го мога” отприщи зрителския гняв, публиката харесва най-много Яна

Първият сезон на „И аз го мога” титулува най-несретния участник във формата – Симона Пейчева.

Гимнастичката, която се изтърси по време на първото си участие, която преживя две катастрофи на ден и провокира зрителите с непрекъснатия си поток от сълзи, се прибра с нова титла и Голяма награда.

Последната битка на Симона Пейчева беше с всеобщата любимка Яна Маринова, видя kliuki.bg. Красавицата с повече адреналин в кръвта, отколкото е обичайно за дама, цял сезон беше ухажвана с думите: „И аз го мога” е ТВОЯТ формат!”. Уви! Яна е мацка – трепач във всеки смисъл на думата, но Симона Пейчева ще паркира чисто нов Huyndai i20.

Това, естествено, не се хареса на фейсбукари! Гимнастичката има добра агитка, но и след това шоу воят на зрителите беше до небесата! Този сезон на „Като две капки вода” раздели публиката на две – едните викаха за Ненчо Балабанов, другите – за Фицата. На финала, естествено, половината бяха недоволни!

В последния епизод на „И аз го мога” обаче протестът беше всеобщ! От продукцията само лансирали гимнастичката, избирала номера свързани по някакъв начин с гимнастиката, дали й награда по минали заслуги и какво ли още не.

Яна Маринова била моралният победител, защото никога не се жалвала. Никога нищо не й пестили. Експериментирала с провокациите и шоуто не било посветено на драмите й. А на самия финал ги впечатлило със спортменство. Каскадьорката направила жест към Симона с думите, че щом те бие по-добър от теб, думите са излишни!

Дали обаче зад кулисите на „И аз го мога” цари такова топло чувство и приятелска атмосфера като при „Капките”?!