Поредно недоволство от страна на Слави Трифонов в престижен конкурс

Вече няколко дни Слави Трифонов не може да си намери място от яростен гняв, че неговото откритие Крисия бе ограбено на наградите на БГ радио. Дългия не можел да превъзмогне факта, че песента на детето-чудо с близнаците Ибрахим и Хасан не спечели наградата за дебют. Действително "Планетата на децата" беше сред номинираните, но статуетката в тази категория отиде при Жана Бергендорф за хита й "Самурай".

[caption id="attachment_341539" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов не може да си мълчи, когато Крисия Тодорова е ощетявана Слави Трифонов не може да си мълчи, когато Крисия Тодорова е ощетявана[/caption]

Слави Трифонов бил шокиран от това, че песен, получила европейско признание, не е спечелила. Шоуменът за пореден път изразил негодувание заради музикален конкурс. На всичкото отгоре Крисия е победена от Жана, която пък е протеже на неговия смъртен враг Саня Армутлиева.

"В България всеки си определя нещата както си прецени. Не, не бива да е така, защото трябва да има основание да се дава някаква награда. Цялата страна полудя по Крисия през миналата година, а изведнъж се оказа, че друг е направил по-добър дебют. Абсурдно е!" - беснеел Слави.

Все пак Крисия Тодорова не остана с празни ръце на церемонията. Тя се окичи с две първи места в категориите за видеоклип и трио, припомня Kliuki.bg. Това обаче не може да трогне Трифонов, който считал, че един изпълнител трябва да спечели това, което заслужава, ако ще да обере всичките статуетки.

Слави Трифонов отдавна води война срещу музикални конкурси, провеждащи се в Бългрия. Преди години той вдигна жесток скандал след българската "Евровизия", където спечели група "Кафе", вместо песента на Дългия със Софи Маринова. Шоуменът подложи победителите на жестоки подигравки в своето шоу, при това месеци наред. Миналата година той беше горд с постижението на Крисия и братята в "Евровизия", но отново у него останала горчивина, че неговото момиче е останало незаслужено на втора позиция.