Кейт Мидълтън отново зарадва хиляди свои почитатели, доказвайки за пореден път, че не е като другите в кралския двор, а има собствена идентичност - много по-близка до обикновените хора!

[caption id="attachment_341549" align="alignright" width="300"]Кейт Мидълтън съкруши кралица Елизабет Втора по жесток начин Кейт Мидълтън съкруши кралица Елизабет Втора по жесток начин[/caption]

Жестоките скандали между Кейт Мидълтън и Елизабет Втора просто не спират. Херцогинята е реагирала крайно зле на изказването на кралицата, което гласеше, че е време да остави грижите за Шарлот на бавачки и да се заеме отново с публичните си прояви, както писа "Блясък". Катрин не само не била съгласна, но и побесняла, че я карат чрез медиите да не гледа лично децата си. Както писахме вече, жената на Уилям държала именно тя да отглежда своите деца, вместо да ги поверява на чужди жени, както правят всички в краслкото семейство.

"Що за наглост? Как смее да ми казва как да отглеждам своите деца? Мъжете в това семейство се страхуват до смърт от нея, но мен не може да ме уплаши. Ще живея както намеря за добре. Искам да бъда истинска майка, а не просто на хартия. Знам колко тежко детство е имал Уилям, няма да позволя децата ми да имат постоянна липса на майка." - беснеела красивата Кейт Мидълтън.

Според слуховете, които се носят във Великобритания, кралица Елизабет Втора не реагирала добре на гневния изблик на съпругата на внука си. Тя била шокирана, защото досега никой не си е позволявал да се държи така с нея, даже и принцеса Даяна, научи Kliuki.bg.

В Англия Кейт Мидълтън се ползва с огромна любов от страна на народа. Именно опълчванията й срещу кралицата карат мнозина от простолюдието да харесват херцогиня Катрин. Тя е на нож не само с Елизабет Втора, но и със свекърва си Камила Паркър. Кейт упорито отказва да изпълнява заръките, които й казват от Двореца, и това я прави доста "неудобна" за семейството на принц Уилям.