Хиляди фенове, за които Николета Лозанова е нещо неземно, плачат заедно с нея заради нещастието й!

Реки от сълзи пролива най-скандално известната жена у нас Николета Лозанова. Плеймейтката от Пловдив, или по-скоро от пловдивското село Караджово, се срина тотално след нещастието, което я връхлетя. При това съвсем неочаквано за нея и никой не може да й помогне, разкриха източници от Би Ти Ви.

След като съпругът й Валери Божинов се измори от претенциите й и вечното й изживяване като кралица, той подаде молба за развод. И отсече: "Не обичам Николета вече!". С раздялата им финансовото кранче на брюнетката потече наполовина, но сега е на път да пресъхне съвсем.

[caption id="attachment_341548" align="alignright" width="300"]Николета Николета Лозанова приключва с Папараци, феновете й се тръшкат шокирани[/caption]

Защото от телевизията съобщиха окончателното решение за уволнението на Николета Лозанова от "Папараци". Това беше - червеният картон е показан! "Николета категорично няма да води предаването от есента. Предстои лятната почивка, до началото на която тя ще се появява на екран. И после край! Свърши се! Дори ръковоството обсъжда дали изцяло да не спре предаването", довериха източници от телевизията.

Колкото и да бе пробутвана от продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов, Николета Лозанова станала обект за множество разпри и спорове в медията за това, че срива имиджа й.

"Досега шефовете склоняваха да я държат само с надеждата, че така привличат повече аудитория от млади хора, но вече и това не помага. Николета така и не се научи да говори - тя постоянно фъфли, не произнася членоразделно думите и стои повече от изкуствено на екран. Мислиха, че ще се разчупи и ще потръгне, но уви - надежда няма", обясняват хора от самото предаване "Папараци".

Ако предаването все пак успее да се задържи на екран, то за негова водеща се спряга журналистката Кристияна Кръстева, която към момента работи в известно списание. За Николета обаче приказката беше дотук.

Новината се стоварила като истински шок върху Лозанова, която от два дни не спирала да се тюхка и плаче - единствено за доходите си, разбира се. А заедно с нея в тъга потънаха и хилядите й фенове пуберитети, за които да не виждат любимката си всяка неделя е равносилно на свършека на света.