Дженифър Анистън не желае повече да живее, тъй като болката в живота й не спира от години насам

[caption id="attachment_341559" align="alignright" width="300"]Дженифър Анистън мисли за самоубийство Дженифър Анистън мисли за самоубийство[/caption]

Мнозина считат, че когато имаш пари и слава, си на седмото небе. Истината обаче е, че щастието не може да бъде постигнато само с тези два компонента от живота. Те са важни, но не стигат за живот в хармония. Това доказа Дженифър Анистън, която от няколко седмици обмисляла да прекрати своя живот, понеже не искала вече да страда.

След като Джъстин Теру заряза Рейчъл от "Приятели", 46-годишната хубавица просто спряла да иска да живее. Тя непрестанно намеквала пред близките си, че ще се самоубие, защото в личен план се е провалила и обръщайки се назад, има единствено кариера и нищо друго.

"Нямам деца, нямам мъж, който да ме обича, нямам нищо на този свят. Имам само един куп филми и милиони, които няма с кого да споделя. За какво ми е да живея? Всеки един мъж ме предаде. Явно нещо в мен не е много наред, щом не мога да задържа никого до себе си." - вайкала се Дженифър Анистън.

Неволите за нея започнаха преди десетина години, когато Брад Пит я изостави и се залюби с Анджелина Джоли. Тогава Джен понесла много тежко нещата, понеже съпругът й я напусна най-вече заради липсата на техни деца, а всъщност актрисата има проблем със забременяването, заради което още няма дете.

"Как може да се чувства една ялова жена, която бива напусната от мъжа си?! Наистина Брад постъпи ужасно тогава, но по-жалкото е, че и следващите мъже разочароваха Джен." - твърди колега на Анистън.

Близките на красавицата в момента били в шок от намеците на актрисата за самоубийство. Приятелките й не смеели да я оставят сама в стаята, понеже не се знае какво може да извърши. От известно време тя прекалявала с успокоителните и именно от там произлизат главните опасения на близките й, научи Kliuki.bg.