Симона Загорова през сълзи: Защо, мамо?! (виж какво се случва в дома на Глория – скандални разкрития)

Симона Загорова през сълзи: Защо, мамо?! (виж какво се случва в дома на Глория – скандални разкрития)
4.2 (84%) 5 votes

Симона Загорова и Глория винаги са били в отлични отношения, до днес!

Примата Глория и дъщеря й Симона Загорова са в тежък конфликт. Проблем, който съсипва момичето, но майка й не иска и да чуе. Само преди броени дни Симона се радваше на завършването на училище и бе една от най-красивите абитуриентки на бала си. А Глория не се поколеба да пръсне луди пари за роклята, чантата и аксесоарите й.

Дни по-късно обаче двете тотално разрушиха мира в дома си, заради категоричното решение на Глория да откаже най-голямото желание на дъщеря си – а именно Симона Загорова да следва в чужбина. Девойката се била насочила към някои от най-престижните колежи в Англия или САЩ и вече тръпнела в очакване.

Симона Загорова

Симона Загорова реве та се къса, но Глория е категорична

Глория обаче тропнала с крак и твърдо отсякла: „Не!“. Според певицата, бъдещето на дъщеря й е много по-сигурно у нас, където тя все пак е някой, а майка й ще се грижи за нея. „Да не е луда да отиде някъде, където да я гледат с лошо око като емигрантка?! Да трябва да учи и да работи много, за да се издържа и на всичкото отгоре пак да живее в бедност?! Да, ама друг път“, категорична била Глория.

Певицата опитала да вразуми дъщеря си и да я успокои с факта, че ето на – гаджето й Симеон е в България и ще си бъдат заедно. Което обаче не послужило много-много за укротяването на Симона Загорова.

„Защо, мамо?! Защо ме спираш? Не искам цял живот да живея в твоята сянка и навсякъде да казват – да, направи го, защото е детето на Глория. Не искам винаги да съм обвинявана, че вървя напред само, защото съм с твоите протекции“, беснеела и плачела Симона Загорова вкъщи, но мама не щяла и да чуе.

В крайна сметка по всичко личи, че Глория ще вземе връх в спора и Симона Загорова ще бъде принудена да си остане у дома. И най-вероятно ще се запише да следва в НБУ, както неведнъж обяснявала певицата пред близките си приятели.

Друг е въпросът кое всъщност е редно – да продължаваш да дърпаш конците на детето си след пълнолетието му или да го оставиш само да взима решенията за бъдещето и живота си?!


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Симона Загорова през сълзи: Защо, мамо?! (виж какво се случва в дома на Глория – скандални разкрития)”

 1. бебчо

  май 29. 2015

  Стига сте писали глупости.
  За да продължиш образованието си извън България е необходими да знаеш съответният език.
  Какви езици говори Симона Загорова(освен български)?

 2. Plamena Pan

  май 29. 2015

  Ами да заминава бе, да се издържа сама.

 3. Lilly

  юли 05. 2015

  Тази малка ковра ако замине ще стане елитно курвенце каквато всъщност е! Гледах им интервюто с майка и…ми толкова фалш, лъжи и измама не съм виждала на куп! То не беше, че суетата не е в техния стил, ма не бива да се разхищават пари и куп други неща с които се опитаха да се изкарат най-милите, открити и невинни! Вижте им пластиките и на двете. Малката вече почти няма вежди. Онзи льольо като я погали и изтрива половината лице. Баси лицемерките са тея двенките. Гло поне пее…а малкото копие кво може? да чупи джуки по фейсбук и да се прави на много важна.?!

Добавете коментар