Елена Кучкова танцува, „мами” женски, краде яйца и яха щрауси в името на просперитета на фермата

Елена Кучкова пощури с дадености и талант дори щраусите на село! Култовата участница във ВИП Брадър успя да даде отново много смях на драгия зрител и в „Мис Пепеляшка”.

Любимата блондинка на колекционерите на „корици” се завърна на село с претенции и поведение на градско момиче, видя kliuki.bg. Макар и от Черногорово, Пазарджишко, плеймейтката толкова се е вписала в столичния начин на живот, че вече прави цяло шоу, щом опре да здрав фермерски труд.

Сладураната изтърси пореден бисер преди да стегне куфара за Долна Баня – „Красивите били тъпи. Аз съм в „Мис Пепеляшка”, за да опровергая този ФАКТ!”. След това с гордост понесе ефектно мини в прованса, където я посрещнаха като холивудска звезда!

Елена Кучкова си получи ежедневната доза жадни мъжки погледи и селфита. След това я разходиха дори с джип, макар и половинвековен! Голямото предизвикателство за миската обаче беше не да подкара соц бръкмата, а срещата с щраусите!

Стотици непогалени дами и комплексирани господа на всяка възраст си позволяват коментари за момичета като Елена Кучкова. Никак не са прави! От плеймейтките, оказа се, има не само естетична полза. Блондинката направи истински фурор с двудневното си присъствие: танцува на мъжките, язди женските, краде гигантски яйца! Всичко – в името на плоденето и множенето на богатството във фермата! За награда й показаха истинско 70-сантиметрово щраусово „достойнство”!

Щедрата плеймейтка даде наистина всичко от себе си! За да заслужи доволен хонорар не просто напрегръща една тайфа с ентусиазирани дечица, но и направи чудеса, за да им обясни за „птичките и пчеличките”. А на собственика на фермата за щрауси, подари истинско шоу от едно миене на стар, раздрънкан джип!elena kuchkova 3

[caption id="attachment_341595" align="aligncenter" width="225"]Елена Кучкова е само за фермерска съпруга! Елена Кучкова е само за фермерска съпруга![/caption]

Виж от каква полза може да е изкусителната Елена Кучкова за всеки предприемач на село във ВИДЕОТО ТУК!