Благой Георгиев определено не уважава жените, които са сглупили да се влюбят в него

На Благой Георгиев май му харесва да взима на подбив момичетата, в които е влюбен.

Палавият футболист освен в религиозните канони се кълне в стария познат лаф: „Една жена не може да обича мъжа, който не уважава. Мъжът обаче няма проблем да обича тази, която не взима на сериозно”.

Благой Георгиев не просто размотава години наред майката на децата си Христина. Мина като огън през Лияна, като се погрижи всички камъни да удрят по нея. След това разби живота на Биляна Евгениева, но си изми публично ръцете с: „Тя е хубаво момиче, ще се оправи” (разбирай – ще намери някой балама да й плаща). Абитуриентката Куини – Алис получи максимално близкото до уважение, но всички знаем как безславно приключи историята им.

За съжаление на Есмер Омерова и тя няма да прави изключение от общото правило! Уж ще се женят, уж ходиха да поискат благословия от тате за целта, уж всеки ден пускаме лигави снимки тип „Не мога да спра да я целувам!”, но...И Есмерик беше публично подиграна!

blagoy georgiev

Всеотдайната хореографка чудеса прави в името на любовта! Сипе клетви в любов, раздава ласки и дори се е заела усърдно да научи български, за да стане образцова снаха. Благой Георгиев ужким я поощрява като...й пуска популярна музика!

Да не си помислите обаче, че го е ударил на фолклор или на класически поп?! Плейбоят учи палавата си руска любима с...мазни ритми и рефрен „Гуци - гуци”. След това се хвали в социалната мрежа с „Моята жена вече учи български!”

Есмер съвсем не е глупава и очевидно й е малко смешна песничката, но няма кой да й каже, че така подвикват на прасетата в родината на любимия й. Благой Георгиев също не смята да я осветли и добре се забавлява на неин гръб – ВИЖ ВИДЕОТО ТУК!