Ели Гигова, доказа се, наистина е „страна” по въпроса за славното любовно минало на Николай Бареков

Ели Гигова и Мария Калнедрска влязоха в задочна женска битка – фина, но смъртоносна!

„Баджаначките” по линия на Николай Бареков рискуват да се превърнат в новите Алисия и Николета. Разбира се – в далеч по-елегантен и интелигентен вариант.

Жените на Божинов години наред пълнеха светските хроники с грозни подмятания, квалификации и удари под кръста. Мацките на Бареков може и да поддържат някакво ниво, но взаимната им ненавист е достатъчно плашеща. Вече се разнесоха първите изстрели, видя kliuki.bg.

Ели Гигова само преди дни си позволи необичайно емоционално изказване във Фейсбук: Някои хора стигнаха толкова ниско, че под тях има само нефт!”. Тогава всички заподозряха дружно последната й любов – Митко Тодоранов. На него лежаха надеждите на милионерската фамилия за тежка сватба и внуци, но напоследък нещата между него и Ели не били хармонични.

Дали е така и Тодоранов няма да каже. Гаджето му обаче скоро осъзна грешката си и коригира поста си в социалните мрежи: Някои ЖЕНИ стигнаха толкова ниско, че под тях има само нефт!”.barekov kalenderska gigova

Това променя доста контекста на изказването! Доста се присетиха, че изминалата неделя вярната жена на Бареков – Мария Календерска изсъска, че дори жени с апартаменти в Париж не са успели да й го отнемат!

От всички жени с имоти във френската столица, само Ели Гигова е била подозирана в опасна близост с евродепутата, припомнят от HotArena.net. Явно богаташката щерка не може да губи с лекота. Отношенията й с Тодоранов я вървят, я – не, а да й напомнят за провала с Бареков също не е приятно!

Дали ще превърнат в шоу войната си Календерска и Ели Гигова или ще спрат до тук – и евродепутат не може да ви каже!