Разтърсващо: Виж щастливата Румяна дни преди смъртта й! (Непоказвани снимки разплакаха хиляди)

Разтърсващо: Виж щастливата Румяна дни преди смъртта й! (Непоказвани снимки разплакаха хиляди)
5 (100%) 4 votes

Покойната певица Румяна още живее в сърцата на феновете си, които видяха последните й и непоказвани досега снимки!

Изключителен подарък за почитателите и всички, които обичат певицата Румяна, направи нейният колега и приятел Стефан Митров. Вчера той публикува на страницата си в социалната мрежа последните снимки на покойната красавица, направени няколко дни преди страшната катастрофа.

Фотосите разтърсиха близките и симпатизантите й като предизвикаха сълзи в очите на хиляди българи. Защото, без да знае каква тежка съдба я очаква, прелестната Румяна е истински щастлива.

Румяна

Румяна си остана една от най-любимите певици на българите, които още я помнят и обичат

Тя е снимана по време на парти заедно със Стефан Митров, старата певица Деси Божидарова (половинка на олигарха Христо Ковачки) и с любимия си Любо. Макар Любо да е от ромски произход, това не притеснявало Румяна, защото тя никога не е делила хората по раса, етнос или цвят.

Снимките са от личния архив на Стефан Митров като до днес той е отказвал да ги представи пред света по лични си причини. „Искам да зарадвам хората. Много са тези, които обичаха Румяна и реших, че няма защо да крия нищо, свързано с нея. Нека да я видят, да й се порадват отново, макар и по този начин“, казва певецът.

Дни след като са правени фотосите, Румяна се качва в колата, за да се срещне с бащата на децата си Руси Андролов в Казанлък. Автомобилът е управляван от приятеля й Любо, който се славел с бързите скорости и безумно шофиране. „Не ми давайте акъл как да карам! Правя, каквото искам. И да счупя колата, ще си купя нова“, махнал с ръка на поредната забележка на приятели Любо дни преди катастрофата.

Щастливата Румяна дни преди страшната катастрофа

Щастливата Румяна дни преди страшната катастрофа

Румяна беше силно влюбена в приятеля си Любо, който управляваше колата във фаталния ден

Румяна беше силно влюбена в приятеля си Любо, който управляваше колата във фаталния ден

Той действително може да си купи нова кола, но нова Румяна откъде ще намери?! Певицата загива на място след челния сблъсък с микробус на пътя край сливенското село Блатец. Любо се отървава без драскотина, а 12-годишният син на Румяна е с опасност за живота, едва го спасяват.

Толкова млада, толкова лъчезарна и толкова красива...

Толкова млада, толкова лъчезарна и толкова красива…

Наранена е и дъщеря й Мариана, която днес често си поплаква от спомените за майка си. „Румяна беше най-добрият и лъчезарен човек, винаги ще я помним и ще жалим за нея“, и до днес се кълнат верните й фенове.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Разтърсващо: Виж щастливата Румяна дни преди смъртта й! (Непоказвани снимки разплакаха хиляди)”

  1. Иван Енчев

    май 30. 2015

    винаги ще я помним и ще слушаме песните и.

Добавете коментар