Пресата избухна! Покрусената Яна Маринова: Не искам това да е истина! (шокиращи разкрития)

Пресата избухна! Покрусената Яна Маринова: Не искам това да е истина! (шокиращи разкрития)
5 (100%) 3 votes

Яна Маринова не е на себе си от скандалната измама и грубото отношение към нея!

Финалистката в „И аз го мога“ Яна Маринова е силно обидена и наранена от скандала, която разтресе медиите днес. Актрисата, която остана на второ място във финалното класиране в шоуто, за кратко време се превърна в безспорна любимка на зрителите, които я подкрепяха безрезервно.

Самият академик Балкански даде своите три точки на Яна за финалното класиране като с целия си опит заяви, че тя е участникът, който според него заслужава най-много победата. Е, въпреки това обаче, гимнастичката Симона Пейчева обра лаврите като надмина Яна Маринова едва с един процент разлика – според официално обявените данни от гласуването в шоуто.

Яна Маринова

Яна Маринова е реалният победител в шоуто с цели 12% повече гласове от Симона Пейчева!

Да, но не! Скандалът избухна с пълна сила днес, когато стана ясно, че не Симона Пейчева води Яна, а Яна Маринова е била действителният победител с цели 12 процента повече от световната шампионка, шокиращо съобщава вестник „Всеки ден“. Измамата е голяма, а обидата за Яна Маринова, която даде всичко от себе си, е несравнима.

„Не искам това да е истина! Не мога да повярвам, че някой би ми сторил това. Аз честно стиснах ръката на Симона и я поздравих за победата, защото смятах, че е по-добра от мен. Но ако хората действително са гласували така, не знам… нямам обяснение“, покрусена споделила Яна Маринова пред свои близки приятели.

Според източниците от екипа на Маги Халваджиян, които лично видели с очите си категоричната победа на Яна Маринова, измамата била направена само с ясна цел – да се запази автомобила, който Симона Пейчева предварително заявила, че не иска.

„Симона си има кола и тази не й беше нужна. Трябваше и само победата, за да докаже на аудиторията, че е била, е и ще бъде шампион. Това беше и договорката и с шефовете на предаването, на които заяви, че ще се откаже от автомобила“, разкриват източници от кухнята на шоуто.

Ако това наистина е вярно, позорът ще бъде огромен. Защото именно Яна Маринова е тази, която получи най-много травми от участието си в шоуто и въпреки това нито веднъж не се отказа да изпълни номера си, нито пък се оплака. А стоически понесе всичко, за да се окаже толкова наранена накрая. Срамота!


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

5 коментара по “Пресата избухна! Покрусената Яна Маринова: Не искам това да е истина! (шокиращи разкрития)”

 1. Ekaterina Ivanova

  май 29. 2015

  Ама толкова. Голям дразнител!!!! И е злобнаааа

 2. Симона по принцип не я харесвам без да знам защо,но има нещо мръсно в нея,което ме кара да не и вярвам в нейната почтеност.

 3. Димитър

  май 29. 2015

  Никога не съм мислел,че дядо Маги е способен на нечестни номера при избор на победител в ‘И АЗ ГО МОГА’. Какво печели той от тази гнусотия? Но след като виждам,че този подлизурко Рачков го пробутва навсякъде,а Зуека,който е ниво пред него го стъпкват за да се прояви семейството Мария и Димитър Рачков.

 4. светла коцева

  май 30. 2015

  ВСЕКИ,КОЙТО ИМА ОЧИ И АКЪЛ РАЗБРА,ЧЕ ИСТИНСКАТА ПОБЕДИТЕЛКА Е ЯНА МАРИНОВА ! ДРУГОТО Е БЪЛГАРСКА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ !ПРЕДИ ГОДИНИ СИМОНА НЕ УСПЯ ДА СПЕЧЕЛИ ТАНЦОВОТО ШОУ ПО НОВА,МАКАР ЧЕ НЕШКА Я ЛАНСИРАШЕ,НО РАЙНА ГИ РАЗОБЛИЧИ ПРЕДВАРИТЕЛНО И ПРОСТО НЯМАШЕ КАК ДА Я ПРЕЦАКАТ,НО СЕГА…УСПЯ С ВСЕНАРОДНО НЕОДОБРЕНИЕ !!!

 5. Yordanka Tasheva

  юли 20. 2015

  znaeh si!!!!! qna be6e absolyutnija pobeditel! i nay-bezapelacionnijat u4astnik! tja go moje!!!!

Добавете коментар