Внезапно: Крехката Никол в шок от заболяването си! (ето какво й откриха лекарите – подробности)

Внезапно: Крехката Никол в шок от заболяването си! (ето какво й откриха лекарите – подробности)
4.2 (84%) 5 votes

Никол Станкулова изпадна в депресия и умира от страх за състоянието си!

Крехката и красива синоптичка по Нова ТВ Никол Станкулова е изпаднала в реален шок, когато отишла на преглед, а лекарите й поставили сериозна диагноза, свързана със зрението. Оказало се, че очите на Никол са зле и тя е развила сериозна форма на късогледство, това разкриха нейни колеги от медията.

Припомняме, че в последно време Никол Станкулова все по-често четеше прогнозата за времето с очила. Но зрителите смятаха, че това се дължи на някакъв вид модна тенденция или ги слага просто, за да си придаде по-силен облик на интелектуалка, каквато всъщност е.

Никол Станкулова

Никол Станкулова е ужасена от това, че може да й се наложи да сложи очила от тази крехка възраст

Работата е там обаче, че дефакто Никол Станкулова не можела да вижда надписите пред себе си, защото всичко й ставало все по-размазано ден след ден. Това наложило и спешния преглед в кабинета на прочут столичен очен лекар, който й поставил диагнозата.

„Никол е много уплашена и наистина се ужаси. Вярно е, че от късогледство или далекогледство не се умира, не е нещо страшно, но пък тя е още толкова млада, почти дете. А и е красива жена, която държи на визията си и не смее да си представи, че оттук нататък все по-често ще й се налага да носи очила“, коментират близки до изящната като статуетка красавица, съобщава вестник „Всеки ден“.

От друга страна, реакцията на Никол Станкулова била продиктувана и от факта, че доскоро тя не се е сблъсквала с действително сериозни проблеми в живота и затова не е свикнала да ги приема адекватно. Както всички знаем, Никол е единствена дъщеря на полицая Николай Станкулов и известната следователка Елена Станкулова, които винаги са я гледали като същинско съкровище.

Припомняме дори, че въпреки че е сгодена, Никол Станкулова все още не може да се реши да заживее сама или с гаджето си, тъй като се чувства отлично в своя си дом, под крилото на мама и тате.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Внезапно: Крехката Никол в шок от заболяването си! (ето какво й откриха лекарите – подробности)”

  1. Пепа

    май 30. 2015

    Извинявайте, ама как така на 26 години е „почти дете“?!?!

Добавете коментар