Феновете силно разтревожени: Нещо лошо се случва с Преслава!(Истината плаши)

Феновете силно разтревожени: Нещо лошо се случва с Преслава!(Истината плаши)
5 (100%) 3 votes

Преслава се е сдухала тотално

Топ певицата на „Пайнер” Преслава не е на себе си. Нищо общо от красивото момиче от Добрич, което стартира кариерата си на поп фолк певица. Нейният външен вид е плашещ и никакви изкуствени неща не могат да го скрият, бият тревога най-близките й. Защото вече от километри си личи, че певицата катастрофално губи коса. Дори и екстеншъните и бухналите прически не могат да прикрият галопиращата плешивина на 30 годишната певица.

Гръдната й обиколка също е значително спаружена, пише HotArena. Знойните й форми, които преди предизвикваха масова възхита, особено сред мъжките й фенове днес будят само горчиво съжаление. Дори и изкуствените подплънки, с които се стреми да докара някаква стара слава и привлекателност на горния си етаж не успяват да прикрият ужасяващата картина.

Феновете са силно  притеснени за Преслава

Феновете са силно притеснени за Преслава

Близките на Преслава са силно притеснени от това, което става с една от най-тиражираните певици на музиката от лекия жанр. Според някои от феновете й причината за нездравословния вид на любимката им – отпусната кожа, нездрав цвят на лицето, плашеща слабост са резултат от екстремалните диети, на които се подложи фолкаджийката.

Преди известно време Преслава имаше почти двойно тегло и пищна фасада , а от днес е fстанала само една анорексична на вид визия, припомня Kluiki.bg. И почти ежедневното й прекаляване с чашката. Между впрочем някои от пороците гласовитката научи покрай съжителството си с бившото си гадже Жоро Малката Бирма.

Тези, които преди са познавали Преслава твърдят, че тя е била скромно и обрано девойче, но любовта й с милионерския наследник и славата са я докарали до това дередже. Други пък предполагат, че поп фолк дивата е достигнала до този хал заради любовната мъка, която все още изпитва към Георги Станоев. Любовта им е необяснима, взривоопасна, пълна с ексцентрични трусове, но двамата все още силно се обичат. Въпреки номерата, които непрекъснато си правят, твърдят близки до странната двойка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар