Мартина бясна на Слави, поведението му е нетърпимо

Мартина бясна на Слави, поведението му е нетърпимо
5 (100%) 3 votes

Слави Трифонов се оказа доста ревнив мъж, не давал на приятелката си да излиза никъде без него

Мартина Джорджевич вече едва търпи Слави Трифонов

Мартина Джорджевич вече едва търпи Слави Трифонов

Двегодишното бягане на Мартина Джорджевич по Слави Трифонов има и своите недостатъци. Блондинката успя да спечели най-после Дългия в леглото си, но на висока цена. От момента, в който двамата започнали официална любовна връзка, красавицата вече нямала миг покой. Шоуменът бил толкова ревнив, че постоянно звънял на Мартина и искал да знае къде и с кого е. Той дори си позволявал да забранява на любимата си да излиза по заведения без него.

Ревността на Слави Трифонов не е нещо ново, но това е цената, която всяка жена трябваше да плаща, за да бъде с него през всичките тези години. Дългия може да осигурява всякакви блага на дамите си, но ги държи в нещо като златна клетка. Бившата му Мартина Огнянова именно заради това посегнала към изневярата. Балерината в крайна сметка не издържала на живота, който й предлагаше тв водещият.

„Слави провали много от връзките си заради глупатава си ревност. Той просто не пуска жените, не им дава никаква свобода и те накрая сами бягат от него. Иначе не е лош човек, но манията му да контролира всички се отразява и на любовния му живот.“ – разкрива колега на Дългия.

Kliuki.bg припомня, че Слави провали връзката си и с Алекс Раева по подобен начин. Миналата година певицата най-после проговори за общото си минало с шоумена. Тогава стана ясно, че Трифонов не я е пускал никъде и е следял всяка нейна стъпка.

Ревността на Слави обаче сега превишавала всички граници, защото Мартина Джорджевич работела във фитнес зала, както писа ПИК, което подлудявало Дългия, понеже всякакви мускулести мъже се навъртали край нея. След изневярата на другата Мартина, Слави се опасявал да не се повтори случката и да стане за смях за втори път.

Мартина обаче не приемала добре ревността на любимия си и била бясна, че не й вярва. Шоуменът вече й бил предложил да я вземе на работа при него, за да му бъде постоянно под око, но хубавицата категорично отказала, заявявайки че иска да има свой личен живот.


Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Мартина бясна на Слави, поведението му е нетърпимо”

  1. Nikolay Petrov

    май 29. 2015

    И какво иска курвето ?

  2. Катрин

    май 29. 2015

    Или по-точно какво очаква дъртакът зъл. Кофти характер, никаква галантност, деспотичен, ревнив, с десетки провали в личен план… Налита на 20-30 години по-млади от него… Той забрави като им изневеряваше на тях с която му падне, затова е ревнив сега, щото знае как стоят нещата….

Добавете коментар