Мария Илиева продължава да беснее след Наградите

[caption id="attachment_341659" align="alignright" width="300"]Красивата Мария Илиева показа лошата си страна Красивата Мария Илиева показа лошата си страна[/caption]

Певицата Мария Илиева показва най-лошото от себе си в продължение на вече седмица. Наградите на БГ радио станаха причина Мария да полудее от яд и вече от дни да не може да се опомни.

Михаела Филева взе златото по отношение на Певица на годината. Това обаче сериозно накърнило достойнството на Илиева, заради което 38-годишната хубавица не искала и да погледне повече колежката си.

"Избраха грешния човек. Цяла България полудя по "Видимо доволни", а се оказва, че това не стига. Не знам какви са критериите, но със сигурност не са реални." - беснеела Мария Илиева.

Другата наранена от Наградите се оказа Рут Колева, която незнайно защо - считала, че заслужава да бъде Певица на годината. Според мнозина обаче Рут нашумя повече със скандалите си със Саня Армутлиева, отколкото с творчеството си.

Мария Илиева негодувала и поради факта, че партньорът й във "Видимо доволни" Криско бе определен за Певец на годината, а тя остана на заден план в дуета. Затова актрисата от "Столичани в повече" смятала вече да не работи с Криско, а да си намери партньор, пред когото да изпъква. И тя го намери в лицето на младия Атанас Колев, с когото работеха заедно в X Factor 2013, припомня Kliuki.bg.

"Песента с Наско си я бива, но по-хубаво ще е за момчето да се насочи към дуети с по-млади певици. Да, за първи хит става, понеже Мария Илиева е известна и може да му даде старт в кариерата. Вярно, Наско имаше и други парчета в областта на рапа, но една песен с Илиева е нещо друго." - смята фен на X Factor.

В момента изпълнителката на "Нищо" била на нож с Михаела Филева. Втората недоумявала защо е така мразена, при положение че нищо не е направила на Мария Илиева.