Камелия е била в правото си, напускайки фирма "Пайнер"

[caption id="attachment_341667" align="alignright" width="300"]Камелия се оказа напълно права във войната с "Пайнер" Камелия се оказа напълно права във войната с "Пайнер"[/caption]

Нови разкрития за Митко Димитров доказаха, че в "Пайнер" не всичко е както трябва. Камелия от месеци негодува публично срещу фирмата, след като я напусна през последния октомври, и се оказа, че е била напълно права, установи Kliuki.bg.

Музикалният продуцент наистина е имал двоен стандарт, който не е бил в полза на Ками. Всъщност Димитров имал две любимки, пред които всяка друга бледнеела в очите му. Това са Преслава и Андреа. Първата била считана от шефа си за най-големия талант в компанията, чийто глас можел да възхити всекиго. Втората пък Митко смятал за най-амбициозната му певица, понеже успяла да пробие по много успешен начин зад граница.

"Де да имах една певица с таланта на Преслава и амбицията на Андреа, нищо повече нямаше да ми трябва." - казва с усмивка Митко Димитров, цитиран от "Уикенд".

Камелия поведе словесна война с "Пайнер" именно заради тези пристрастия. Откакто напусна, блондинката навсякъде тръби, че в компанията се работи непрофесионално и критерият не е еднакъв за всички. Освен това фирмата карала изпълнителите да си плащат сами за нов видеоклип или само песен, а им взимала половината от хонорарите от участия по нощните клубове.

"Махнах се от "Пайнер" поради финансови причини. Нямаше как да се съглася, че е редно да ми взимат половината приходи, а после да ме карат сама да си спонсорирам проектите." - мнението на Камелия.

Половинката на Цветин отдавна не харесва Преслава и сега става ясно защо. Тя още преди време заяви, че Преси има глас, но комерсиализмът й я е "обезобразил". Според Ками, изпълнителката на "Финални думи" не правела песни за хората, а само за пари.

"Преслава я харесвах в началото, но вече не е това, което някога беше." - смята Камелия, която вече издава самостоятелно песните си.