Камелия се оказа права: Нови разкрития за „Пайнер“ хвърлиха светлина върху истината

Камелия се оказа права: Нови разкрития за „Пайнер“ хвърлиха светлина върху истината
3.7 (73.33%) 3 votes

Камелия е била в правото си, напускайки фирма „Пайнер“

Камелия се оказа напълно права във войната с "Пайнер"

Камелия се оказа напълно права във войната с „Пайнер“

Нови разкрития за Митко Димитров доказаха, че в „Пайнер“ не всичко е както трябва. Камелия от месеци негодува публично срещу фирмата, след като я напусна през последния октомври, и се оказа, че е била напълно права, установи Kliuki.bg.

Музикалният продуцент наистина е имал двоен стандарт, който не е бил в полза на Ками. Всъщност Димитров имал две любимки, пред които всяка друга бледнеела в очите му. Това са Преслава и Андреа. Първата била считана от шефа си за най-големия талант в компанията, чийто глас можел да възхити всекиго. Втората пък Митко смятал за най-амбициозната му певица, понеже успяла да пробие по много успешен начин зад граница.

„Де да имах една певица с таланта на Преслава и амбицията на Андреа, нищо повече нямаше да ми трябва.“ – казва с усмивка Митко Димитров, цитиран от „Уикенд“.

Камелия поведе словесна война с „Пайнер“ именно заради тези пристрастия. Откакто напусна, блондинката навсякъде тръби, че в компанията се работи непрофесионално и критерият не е еднакъв за всички. Освен това фирмата карала изпълнителите да си плащат сами за нов видеоклип или само песен, а им взимала половината от хонорарите от участия по нощните клубове.

„Махнах се от „Пайнер“ поради финансови причини. Нямаше как да се съглася, че е редно да ми взимат половината приходи, а после да ме карат сама да си спонсорирам проектите.“ – мнението на Камелия.

Половинката на Цветин отдавна не харесва Преслава и сега става ясно защо. Тя още преди време заяви, че Преси има глас, но комерсиализмът й я е „обезобразил“. Според Ками, изпълнителката на „Финални думи“ не правела песни за хората, а само за пари.

„Преслава я харесвах в началото, но вече не е това, което някога беше.“ – смята Камелия, която вече издава самостоятелно песните си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Камелия се оказа права: Нови разкрития за „Пайнер“ хвърлиха светлина върху истината”

  1. X I Y

    май 30. 2015

    до кога ще ни занимавате с тая парцалеса камелия…от 10г е в 10 глуха- няма нито един хит и не става за нищо- добре че пайнера я изрита и без това е безинтерeсна и скучна бабичка

  2. Vili Rut

    май 31. 2015

    тази компания,требва незабавно да бъде ЛИКВИДИРАНА!!!!

Добавете коментар