Димитър Рачков отново демонстрира добрия си хумор, заявявайки че е неповторим

[caption id="attachment_341671" align="alignright" width="300"]Димитър Рачков се смята за по-добър от Ненчо Балабанов Димитър Рачков се смята за по-добър от Ненчо Балабанов[/caption]

Комикът Рачков е известен с интересния си език, с който успява много точно да постави всекиго на мястото му. Той не останал длъжен на Ненчо Балабанов, който вече се хвалел, че щял да го засенчи в "Господари на ефира", научи Kliuki.bg.

"Ненчо има още доста хляб да изяде, докато ме настигне. Няма да му се дам. Ще разбере кой е най-великият. Аз съм неповторим." - споделил пред приятели Димитър Рачков, използвайки типичното си чувство за хумор.

Както вече е всеизвестно, Рачков подготвя сватба с Мария Игнатова, която трябва да се състои тази есен. Затова двамата ще отсъстват от работните си места. Блондинката в момента е на работа в "Господари на ефира" и до месец-два ангажиментите й в шоуто ще приключат, тъй като водещите се сменят.

Рачков обаче се пада на работа в "Господари на ефира" именно през есента, а тогава той няма да бъде в родината си, понеже стяга грандиозен "меден месец". Така Зуека ще се озове сам е ефира на Нова ТВ, но продуцентът е помислил за всичко и затова ще вкара Ненчо Балабанов в предаването.

"Ненчо е обичан от всички. Той стана народен любимец и затова изборът с него е най-удачен за "Господари на ефира". Ще стане много интересно с него и Зуека." - коментират фенове на шоуто.

По всяка вероятност сватбените ангажименти на Мария Игнатова ще й костват мястото в X Factor. Тя няма да бъде в България поне месец, което ще наложи нова партньорка на Алекс Раева в третия сезон на музикалния формат.

"Трудно е да се предположи как Алекс ще се справи без Мария, защото двете са отлично сработен тандем. Май ще е по-добре да бъде сама, защото друг ще влезе в техния тон доста трудно." - смятат почитателите на музикалното шоу.