Рачков: Няма да се дам на Ненчо

Рачков: Няма да се дам на Ненчо
5 (100%) 2 votes

Димитър Рачков отново демонстрира добрия си хумор, заявявайки че е неповторим

Димитър Рачков се смята за по-добър от Ненчо Балабанов

Димитър Рачков се смята за по-добър от Ненчо Балабанов

Комикът Рачков е известен с интересния си език, с който успява много точно да постави всекиго на мястото му. Той не останал длъжен на Ненчо Балабанов, който вече се хвалел, че щял да го засенчи в „Господари на ефира“, научи Kliuki.bg.

„Ненчо има още доста хляб да изяде, докато ме настигне. Няма да му се дам. Ще разбере кой е най-великият. Аз съм неповторим.“ – споделил пред приятели Димитър Рачков, използвайки типичното си чувство за хумор.

Както вече е всеизвестно, Рачков подготвя сватба с Мария Игнатова, която трябва да се състои тази есен. Затова двамата ще отсъстват от работните си места. Блондинката в момента е на работа в „Господари на ефира“ и до месец-два ангажиментите й в шоуто ще приключат, тъй като водещите се сменят.

Рачков обаче се пада на работа в „Господари на ефира“ именно през есента, а тогава той няма да бъде в родината си, понеже стяга грандиозен „меден месец“. Така Зуека ще се озове сам е ефира на Нова ТВ, но продуцентът е помислил за всичко и затова ще вкара Ненчо Балабанов в предаването.

„Ненчо е обичан от всички. Той стана народен любимец и затова изборът с него е най-удачен за „Господари на ефира“. Ще стане много интересно с него и Зуека.“ – коментират фенове на шоуто.

По всяка вероятност сватбените ангажименти на Мария Игнатова ще й костват мястото в X Factor. Тя няма да бъде в България поне месец, което ще наложи нова партньорка на Алекс Раева в третия сезон на музикалния формат.

„Трудно е да се предположи как Алекс ще се справи без Мария, защото двете са отлично сработен тандем. Май ще е по-добре да бъде сама, защото друг ще влезе в техния тон доста трудно.“ – смятат почитателите на музикалното шоу.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Рачков: Няма да се дам на Ненчо”

  1. k.po

    май 31. 2015

    РАЧКОВ ЗЕМИ СЕ МААНИ НЕ МОЕМ ДА ТЕ ГЛЕДАМ ТОЛКО СИ ОТВРАТИТЕЛЕН КАКТО И ЖЕНА ТИ ТЪПАТА КОКАШКА,БЕГАЙТЕ ПРИ Ц.Ц.ДА ВИ НАМЕРИ РАБОТА НАЛИ МУ ЛИЖЕТЕ ГЪЗЪТ.ПОМИЯРИ.

Добавете коментар