Сензация: Виж новата на Георги Веселинов – копие на Гергана! (снимки от Италия + още разкрития)

Сензация: Виж новата на Георги Веселинов – копие на Гергана! (снимки от Италия + още разкрития)
5 (100%) 3 votes

Георги Веселинов от култовото „Женени от пръв поглед“ най-сетне показа момичето, с което живее от два месеца!

„Женени от пръв поглед“ приключи – неприятно за повечето зрители, но прекрасно за най-одумвания участник от всички Георги Веселинов. След като мачмейкърите и психолозите си свършиха работата така, че да накарат софтуерния специалист да съжалява горко за влизането си в шоуто, щастието за Георги най-сетне се случи.

Както самият той призна по време на последния епизод в петък, до него вече има жена и нещо повече – от около два месеца двамата живеят заедно. Новината той съобщи пред вече бившата си съпруга Гергана Капзамалова, без да му мигне окото. А тя, горката, остана като гръмната – очевидно бе, че не й се иска да губи надежда за Георги, но уви.

Женени от пръв поглед

Ето ги – Георги Веселинов и мистериозната му нова любов

„Щастлив съм. С това момиче се чувствам добре и ми е хубаво“, призна изненадващо Георги Веселинов в „Женени от пръв поглед“. Докато опърничавата му съпруга с огромно нежелание трябваше да признае, че продължава да бъде сама.

В цялата тази история обаче куриозното е, че новата на Георги Веселинов е тотално копие на Гергана Капзамалова. Косите, овалът на лицето и дори усмивката напомнят едно към едно на Гери, а много от приятелите на Георги във Фейсбук дори помислиха, че това е тя и двамата са се събрали отново.

Да, но не – действително приятелката на Георги много напомня на участничката от „Женени от пръв поглед“, но е коренно различна от нея, най-вече по характер и близост с Веселинов.

Георги толкова спокоен и щастлив, че с радост снима всичко, което му направи впечатление

Георги толкова спокоен и щастлив, че с радост снима всичко, което му направи впечатление

Двамата към днешна дата се намират в Италия, където решиха да избягат от целия хаос и шум около предаването. Не може да не забережим, че за разлика от медения месец с Гери в Рим, сега Георги Веселинов изглежда наистина спокоен и щастлив. Усмивката му е напълно естествена – такава, каквато не бяхме виждали през нито един от епизодите на „Женени от пръв поглед“.

„Млади, хубави, влюбени… Дано щастието им да продължи дълго, защото Георги го заслужава“, пожелават му близките и приятелите.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар