Преслава от два стола падна на земята и се удари жестоко

Преслава вече е ничия. Поп фолк дивата плати жесток данък за хитростта си. Дискотечната й забивка Христо Попов вече е в миналото. Не само от живота и леглото си, но богаташа категорично затръшнал и вратата пред носа на бързооборотната си любовница. Нервите на варненския бизнесмен не издържали, защото Преси проявила нездраво любопитство към личния живот на уж екс гаджето си Жоро Малката Брима, пише HotArena. Поп фолк дивата се изхитрила и решила да черпи информация не директно, а чрез един от пазачите на бившия си приятел.

Тя си чатила с гарда, като така хем искала да защити егото си, хем да разбере дали Георги Станоев още мисли за нея, с коя се заиграва и има ли сериозна знойна хубавица, която топли леглото му или още ближе рани от раздялата си с поп фолк дивата. Скритата й кореспонденция обаче била засечена от настоящия й любовник и последвал чутовен скандал.

[caption id="attachment_341689" align="alignright" width="300"]Преслава все още е луда по Жоро Бирмата Преслава все още е луда по Жоро Бирмата[/caption]

Христо Попов имал доста солидна биография като плейбой и в списъка му попадали много известни мадами от хайлайфа в морската столица, припомня Kluiki.bg. През леглото му преминали доста зведни мадами, които печелили конкурси по красота или били от най-желаните плеймейтки. Затова баровеца с лека ръка прекратил отношенията си с фолкаджийката. Младият богаташ не бил навикнал някоя мацка да мисли за друг, когато е с него. Затова Попов категорично отпратил Преслава и дори й заявил да не му дрънчи по телефона.

Клюките, че Преслава не е забравила още Бирмата се оказаха верни. Припомняме, ме двойката има една от най-бурните връзки. Любовта им бе белязана с барутни скандали, експлозивни раздели и още по-шокиращи събирания. Припомняме, че Жоро Бирмата влетя в елитно столично заведение като буреносен облак на афтърпартито на музикалния канал Планета Тв.

Топ певицата Преслава и колегата й Фики Стораро в този момент танцуваха и се натискаха на сцената. Само бързата намеса на охраната на заведението предотврати мелето. Ревността на Георги Бирмата е пословична ,както и кибритлията характер на певицата. Но е ясно като бял ден, че Бирмата и Преслава не могат един без друг, въпреки номерата, които непрекъснато си въртят.