Николета Лозанова получи нов "шамар", този път от певицата Анелия

[caption id="attachment_341698" align="alignright" width="300"]Анелия унизи Николета Лозанова Анелия унизи Николета Лозанова[/caption]

Ударите срещу хубавицата Николета Лозанова следват един след друг. Бившата плеймейтка вече е обект на омраза и подигравки от почти всички, след като стана ясно, че не е била особено вярна и примерна съпруга. Певицата Анелия стана поредният човек, който застана на страната на Валери Божинов. Фолк дивата не понасяла изневярата и затова съчувствала на футболиста, научи Kliuki.bg.

"Още когато видях Николета и поведението й в мъжка компания, ми стана ясно, че това не може да бъде достойна жена. Сега вече осъзнавам доста неща. Жалко за Валери." - злословила Анелия пред близки.

Слуховете обаче твърдят, че певицата нямала добро мнение за Лозанова заради близките й отношения с Андреа. Ани много ревнувала от Ники, тъй като искала да бъде най-близката приятелка на половинката на Кубрат. Затова не приела добре сдобряването между Николета и Андреа.

"Недоумявам как можа Андреа да прости цялото това отношение към нея. Николета я унижаваше постоянно в телевизионния ефир и не заслужава прошка. Аз винаги съм била вярна на Андреа." - смята Анелия.

Николета Лозанова бе изоставена от доста свои приятелки след скандала с Божинов. Златка Райкова изненадващо се сближи с Алисия и спря да се вижда с Ни Ло. Азис също предаде по коварен начин футболната съпруга, което бе възприето тежко от нея. Андреа все още не е прекратила контактите си с Ники, но ревността на Анелия може да доведе именно дотам. Изпълнителката на "Единствен" е много близка с любимата на Пулев и има влияние върху преценките й.

"Андреа и Анелия са наистина като сестри. Заедно са винаги в свободното си време. Велико приятелство наистина. Всички в "Пайнер" много им се радват. Рядко се вижда две колежки да имат такава дружба, без да съществува грам завист. Прекрасно е!" - споделят хора от екипа на Митко Димитров.