Кейт Мидълтън отдавна има проблеми с Елизабет Втора, но причината е абсурдна

[caption id="attachment_341702" align="alignright" width="300"]Кейт Модълтън никога не се е разбирала с кралица Елизабет Втора и има причина за това Кейт Мидълтън никога не се е разбирала с кралица Елизабет Втора и има причина за това[/caption]

Неразбирателството между Кейт Мидълтън и кралицата датира още от момента, в който се разбра, че принц Уилям ще се жени за Катрин. През годините двете са имали доста скандали, но главната причина е доста абсурдна.

Оказва се, че Елизабет Втора не харесвала Кейт заради разликата във възрастта с Уилям. По принцип и двамата са родени през 1982 г., но Мидълтън е през януари, докато Уилям - през юни. Това прави около 6 месеца разлика, а кралицата считала за недопустимо жената в една връзка да бъде по-голяма от мъжа.

"Една истинска дама трябва да си избере мъж, който да бъде с от 2 до 5 години по-голям от нея. Всичко друго не й приляга, да не говорим, ако тя е по-голямата във възрастта." - мнението на кралицата.

Кейт Мидълтън с времето засили ненавистта на Елизабет Втора. 33-годишната хубавица нито веднъж не се подчини на бабата на своя съпруг, което за всички в кралството е недопустимо. Катрин обаче има свои виждания за начина на живот, било то и в една от най-известните фамилии в света.

Последният случай, който вбеси Елизабет Втора, е свързан с последствията от раждането на Шарлот. Кралицата се опита да заповяда на Кейт Мидълтън да се върне към ангажиментите си и да остави грижите за детето на други хора. Херцогинята обаче не го стори.

Принц Уилям очевидно е лудо влюбен в Кейт Мидълтън, тъй като не е послушал баба си, а се е оженил за нея. Това е прецедент във Великобритания от много години насам, понеже там всички са свикнали да се подчиняват на кралица Елизабет Втора. Принц Чарлз е добър пример за това, но явно синът му е по-силен като характер, счита Kliuki.bg.